Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość refleksyyyyjna

Dlaczego mężczyźni nie szanują kobiet?

Polecane posty

Gość sdsdsd
no wlasnie, nie ma co porowynywac, seks jest bardziej przyjemny dla kobiet wiec to kobiety powinny bardziej nalegac na seks

Gość problemy z matka ?
ale nie dla kazdej tak samo

Gość wwerttrewer
są takie które nalegają, kazdy znajdzie coś dla siebie:)

Gość problemy z matka ?
dla mnie seks jest bardzo przyjemny, ale nie z kazdym facetem wystarczy znalezc "odpowiedniego" dla siebie i tyle

Gość sdsdsd
problemy z matka ?, ile masz lat

Gość problemy z matka ?
uchylam sie od odpowiedzi

Gość sdsdsd
uuuu, ale mnie zawiodlas, niedobrze

Gość Kiniaaa12
Hmm dlaczego to proste bo my kobitki dajemy coś od siebie a oni to tylko chcą cały czas brać ...wykorzystują nasza naiwność niewinność ...są slodziaki tylko wtedy kiedy coś potrzebują czyli przynieś to zrób posprzątaj itp coś o tym wiem już parę lat się mecze w małżeństwie ...

Gość Po co pseudonim?;-)
Też się pytam DLACZEGO???

Gość kroli
Jesteśmy razem 2 lata.Bardzo go kocham, On jest wspaniałym partnerem ale jest jedno ale...Zawsze myślałam,że mój partner jest po rozwodzie.Z żoną rozstał się 10 lat temu w zgodzie,kupił jej mieszkanie ona wyprowadzila sie, nie maja dzeci.Nie łaczy ich nic.Poza tym ze formalnie wciąz sa małżenstwem-maja slub cywilny.Nigdy nie wzieli rozwodu bo jak twierdzi mój partner nie był mu rozwod wczesniej potrzebny.jak bedzie go potzrebował to w tedy tak.Nigdy nie poruszalismy tematu jego małzenstwa bo ta kobieta w zaden sposob nie uczestniczyla w naszym zyciu czasem dzwonila z zyczeniami na swieta lub imieniny mojego Grzegorza.To wszystko.Ostatnio okazało sie ze moj partner jedzie zawieżć pit swojej zonie.Zdziwiłam sie dlaczego.Okazało się ze razem sie rozliczaja bo wciaz sa małzenstwem.Osłupiałam.Grzegorz myslał ze ja o wszystkim wiem ale ja przez cały ten czas uważałm ze skoro sie rozstali to maja rozwód ale jak okazało sie zle wszystko interpretowałam.Bardzo mnie to zabolało choc wiem ze on bardzo mnie kocha i ze jest nam razem bardzo dobrze ale czy to normalne ze ludzie ktorzy nie sa ze soba przez tyle lat wciaz nie maja rozwodu??? co ja mam robic.Powiedzilam mu ze nie podoba mi sie to a on ze to tylko slub cywilny zwykły papier formalnosc...i ze nie ma to dla niego zadnego znaczenia...dla mnie ma i boli mnie to nie wiem co o tym myslec?

Gość riguerhtuer
ja powiem , ze ja tak nie uważam, bo mnie nie poszanował jednen 'meżczyzna' ale z mojej winy. byla taka sytuacja, ze on sie staral ja go olewałam ale gdy doszło do sytuacji ze urwał się kontakt, ale po jakimś czasie spotkaliśmy się na imprezie, strasznie mnie nie poszanował, bo ja jego nie poszanowałam, zresztą hm.. sama tego chciałam, co ja sobie wyobrażałam. Wiecej takich sytuacji nie miałam, teraz mój mężczyzna z którym jestem prawie 2 lata całuje mnie po rękach. w dosłownym i nie dosłownym znaczeniu.

Gość Po co pseudonim?;-)
Współczuję:-((:-((:-((

Gość Po co pseudonim?;-)
Mają taki wzorzec wyniesiony z domu rodzinnego:-((

Gość zniesmaczona1234
Bo kobiety im na to pozwalają ! Czasem trzeba uciąć kontakt z chamem raz , a definitywnie - jednym chirurgicznym cięciem ! Zero sentymentów ! Taki się NIGDY nie zmieni ! Będzie tylko coraz gorzej !!!

Gość vick
to sa po prostu glupie paly myslace o swoich potrzebach,ich haslo to zwabic,oklamac,wykorzystac a potem nastepna i tak do usranej smierci,a kobieta cierpi bo wrazliwa jest

Gość xyzed
Dlaczego tak jest?? Dlatego ,że się na to pozwala. I postępują tak również kobiety i są w tym zdecydowanie lepsze :D

Gość gość
pomijaja gre wstepna bo laska nie jest perfekcyjna barbie, ja mam kolezanke ktora sie kiedys umawiala z takim antonio co wiele naobiecywal,nawet sie napalil a gdy nie spodobalo mu sie jej cialo to oczywiscie lubil sie wyzyc ale od tylu 3 minuty bez zbednych ceregieli,oczywiscie o szacunku nie moglo byc mowy bo nie spelniala jego kryteriow,fajno co? glupie paly:/

Gość gość
co to za bzdury opowiadasz czlowieku,bo same sobie na to pozwalaja!?facet potrafi byc mily na poczatku i oklamywac laske a gdy ona choc troche sie zaangazuje on to wykorzysta i wkoncu pokaze prawdziwe oblicze,to taka laska ma byc wkoncu sama? bo 95%facetow jest hujami a reszta to popaprancy!

Gość gość
powinno byc tak jak ja ci robie przysluge w lozku to ty tez mi ja zrob, co z wami faceci,nie kazdej po rowno dajecie????

Gość gość
najgorzej jest gdy trzeba mowic facetowi w lozku co ma robic albo prosic go zeby cie wogole dotknal,zupelnie tak jakby sie brzydzil?to po co uprawia sex?no chyba ze tylko dla wlasnej przyjemnosci EGOISTA!

Gość gość
no fakt,w naszym pieknym kraju jest na peczki brzuchatych chamow!i wiele dobrych inteligentnych i namietnych kobiet ktore same spia niewyzyte i sfrustrowane,GDZIE TE CHLOPY!?

Gość gość
kobita bedzie miala szacunek u polskiego chlopa gdy bedzie posluszna suczka i matka polka,taka prawda!

Gość sowa78
wkoncu to facet zalicza a baba jest latwa i d******py, tak wlasnie mysla faceci od zarania dziejow i nic w tym wzgledzie sie nie zmienia a szczegolnie w tak dewockim kraju jak nasz

Gość gość
trafilas na lowce z motto zyciowym: to nie sztuka zlapac kroliczka ale gonic go :D

Gość gość
Jest takie powiedzenie :" Widziały gały co brały " ....

Gość gość
Dlaczego mężczyźni nie szanują kobiet? W moim przypadku nie szanuje gdy kobieta mnie nie szanuje lub siebie ;)

Gość gość
Dlaczego kobiety WYBIERAJA mezczyzn, ktorzy je nie szanuja? Dlaczego kobiety sie nie szanuja?