Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dark chocolate

jakie prezerwatywy wybrać? Bo nie mam pojecia. Poradzcie.

Polecane posty

Gość dark chocolate
17lat mam. To fakt raczej w gumkach obeznany nie jestem ale tak ogolnie to spoko zdazylem juz poznac cialo kobiety narazie od zdwnatrz.

Gość twoja mmm
nie. Brałam tylko 4 z wyżej wymienionych. Znam je ponieważ interesuje się endokrynologią

Gość twoja mmm
-Logest

Gość adas2111
a juz myslałem ze sobie krzywde robiłas tymi tabsami z listy bo tak zabrzmiało ajbys wszystkie brała

Gość twoja mmm
no co Ty? Jak bym wszystkie brała to bym zachorowała na sexoholizm :)

Gość dark chocolate
jak bys pisała z neta. A co do wymiarow ktore podalem na poczatku to jak? Jak sie bawilismy to bylo spoko ale czy to jej starczy? ;)

Gość adas2111
raczej wybierała sie do parku sztywnych i to raczej nie w odwiedziny.

Gość dark chocolate
??

Gość twoja mmm
plastry Evra, maja tyle samo % co tabletki, pod warunkiem że się nie odkleji plaster

Gość justyna9292
podaj swoje gg to ci wszystko powiem

Gość dark chocolate
a jeszcze jedo waznd pytanie jak kupie gumki to moga byc za duze ale na grubosc dobre lub odwrotnie? Czy to raczej idzie w parze.

Prążki pomogą jej szybciej dojść (na wypadek gdybyś miał szybciej skończyć). I jak ktoś dobrze napisał ważne jest by było mokro, jak nie będzie to porządnie pośliń, nie stosuj olejków, oliwek i innych tłuszczy!

Gość justyna9292
daj swoje gg to ci odpowiem na kazde pytanie :D

Gość dark chocolate
czemu slina a nie olejek? Mozesz tu odpowiadac po to ten temat zalozylem. :)

Gość alkohohlik
unimil intense

Gość dark chocolate
Wznawiam temat :) czy ktoś może się na ten temat wypowiedziec jeszcze. Co by polecał i wogóle wszystko co zwiazane z gumkami. Te które by polecał i te które odradzał. Najcześciej pisali ze durex exstra save lub clasic i prażkowane. ;) :P

Gość dark chocolate
Wznawiam temat :) czy ktoś może się na ten temat wypowiedziec jeszcze. Co by polecał i wogóle wszystko co zwiazane z gumkami. Te które by polecał i te które odradzał. Najcześciej pisali ze durex exstra save lub clasic i prażkowane. ;) :P

Gość Gumowy Joe
Najlepsze sa Durex Extra (sam ich uzywam od wielu lat i nidy nie pekly). Nie ma co sie przejmowac rozmiarem, bo kazda gume mozna wsadzic chodzby na glowe :-). Szkoda, ze w Polsce za prezerwatywy trzeba duzo placic, tutaj w UK-eju mozna je dostac za darmo w kazdej przychodni.

Gość dark chocolate
To można dobry interes zrobić z tymi gumkami tak kupwować tanio a w polsce pary razy drożej. A co powiesz o prażkowanych i clasic bo pisali ze czesto pekaja.

Gość dark chocolate
A na mojego 14-15cm długość i 13cm obwód to jakie exstra small standard normal? Jakie? ;)

Gość Gumowy Joe
Nigdy nie uzywalem innych, jak durex extra safe. kiedys jak bylem nastolatkiem, to uzywalem unimil, ale cholery pekaly. teraz priorytetem dla mnie jest bezpieczenstwo. raz w zyciu uzylem karbowanej prezerwatywy i pech chcial, ze strzelila. tak jak wspomnialem, tutaj nie musisz ich kupowac tylko idziez do przychodni i prosisz o gumki. tutaj powaznie traktuja sprawy dodyczace chorob przenoszacych droga plciowa i i ogromnej ekspansji zycia seksualnego wsrod nieletnich.

Gość Gumowy Joe
Widze dark, ze tobie zalezy na potwierdzeniu czy twoj penis jest maly sredni czy duzy. jak cie to interesuje, to poczytaj sobie artykuly typu: jaka jest srednia wlielkosc penisa w Polsce. zaprzatajac sobie tym glowe, mozesz popasc w kompleksy. Jesli chodzi o gumy to standard wystarcza. moze ich uzywac osoba z penisem z przedzialu wielkosci od 12-22 cm. grubosc nie ma znaczenia w tym przypadku.

Gość dark chocolate
Noo tak ale np w tych durex extra save też są chyba jakieś rozmiary co nie? ;) mogą być na pałe co ma 20cm i na 15cm to ja jaki rozmiar normal ? Czy jakiś mniejszy? :)

Gość dark chocolate
I dziekuje bardzo o to mi chodziło. Jestes pierwsza osoba ktora napisała standard. I zrozumiała o co mi chodzi a nie tylko nazwy handlowe. A co do tego to juz patrzyłem mieszcze sie w sredniej. I jeszcze cos jak standard jest od 12-20cm to duzy jaki 30? :) :) :) :) a taka do 20cm to jak zaloze to całej nie rozwine?

Gość Gumowy Joe
Prezerwatywy maja zabezpieczac brzed chorobami oraz przed przedostaniem sie spermy do pochwy. nie ma znaczenia czy prezerwatywa nie jest cala rozwinieta czy tez nie pokrywa calego czlonka na calej dlugosci. najwazniejsze jest to zeby dobrze opinala penisa. kup sobie pare i poprobuj

Gość dark chocolate
Dzięki za pomoc teraz trochę bardziej jestem obeznany w tym temacie. Jak ktoś będzie miał jeszcze jakaś opinie to pisać. :D

Gość dark chocolate
I co macie jeszcze jakies swoje typy? Jakie gumki polecacie?

Gość raskoab
durex elite - filoletowe opakowanie, niby najciensze ale nie pekla nam nigdy a uzywamy prawie codziennie przez 2 lata. extra safe sa za grube, moze na pierwsze razy ok, ale pozniej facet ma male doznania. te prazkowane sa beznadziejne - obtarly mnie mimo dobrego poslizgu wiec lepiej nie probowac na pierwsze sotsunki bo dziewczyna moze sie zawiesc. i nie ma jakis tam rozmiarow ze pytasz o rozmiar. te durexa sa prwie takie same. oprocz tych close fit(pomniejszone) albo tych xll powiekszonych. w twoim przypadku normalne bede ok.