Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Prezes Wertyp

Ruch Palikota zyskuje... ma juz 13%!

Polecane posty

Gość jestem śmieciem głosuję
tak myślałem zwolennicy pisu jedyne co mogą powiedzieć to zamach zastrzelić zomo i złodzieje. bardzo ładnie nam się przedstawiłeś jak typowy wyborca pisu wcale się nie dziwie że jeżdzisz wieśwagenem golfem i jeszcze się tym chwalisz :D tak sobie właśnie wyobrażałem pisoweskiego oszołoma jako zamieszkałego na wsi zabitej dechami, nie pracującego, maminsynka którego całym światem jest jego golf ze sportowym wydechem którego co weekend czyści szczoteczką do zębów. wiwat jarosław, jarosław jarosław :D wystarczy człowieka zapytać o poglądy polityczne i już można wytypować ciemnotę bez zbędnej dyskusji i się oddalić co zaraz zrobię.

Gość jureczek123
co za kurest*o głosuje na PO ? Dobrze wam ku*wy w tym zaje**nym ku*wa kraju żydostwa ?? Wy beidaki je*ane ;/ dalej głosujcie na jekiś PO i Palikota- głąba który zawraca dupe z krzyżem zamiast zabrać się do roboty. Te wszystkie partie to jedno wielkie kure*two. Pozdrawiam ku*wa.

Gość HMS..SDSS....Petard
Następny wyborca w duchu uświęcony

Gość jureczek123
zamknij ku*wo ryja. Jestem wierzący i nie będzies zmi tu ku*wo pierdo*il mi o religi. Ateista zaje**ny. Przepraszam za przeklinanie ale mnie ch*j strzela z mongołami w tym kraju którzy tylko atakują ku*wa ludzi wierzących. Czy ja ku*wo pisze cos na za*ebanych ateistów sku*wysynów je*anych w ku*we?

Gość luuuuuuziiik
wystarczy człowieka zapytać o poglądy polityczne i już można wytypować ciemnotę bez zbędnej dyskusji ] o! swietnie powiedziane!

Czy ja ku*wo pisze cos na za*ebanych ateistów sku*wysynów je*anych w ku*we? - przedstawiłeś się jak typowy katolik. z pewnością przyczyniłeś sie do zwiększenia ilości wiernych w tym kraju. to takie prawdziwie katolickie nienawiść do blizniego, antysemityzm i nawoływanie do eksterminacji.

Gość jureczek123
hehehe i tak na tym forum tylko maniany odpier*alam ;d Spoko w dupie mam te wasze partie i tak zagłosuje na jakieś gówno byle nie na PO;d Dość złodziejstwa. ( na pis też nie zagłosuje więc nie drzyjcie papy jak cos)

nieważne na kogo głosujesz ważne że jesteś katolikiem to musisz być dobrym człowiekiem :D

Gość HMS..SDSS....Petard
Katolik? I powiadasz że nienawidzisz żydków? Józef Glemp. Syn Kazimierza Glempa i SALOMEI z Kośmickich urodzony i ochrzczony tego samego dnia Źródło-wikipedia

Gość jureczek123
co ty masz do katolików plebsie? ;d

nic uważam ich za bardzo kulturalnych ludzi z duża dozą empatii do innych. czego jesteś żywym przykładem :D

Gość jureczek123
hehe no widzisz ;d Pozdrawiam ;) ;d nie ma co się kłócić ;d

possiesz mi pałkę na zgodę? :D

Gość jureczek123
wy ateiści za to kulturą nie grzeszycie też ;d wyciągaj tego dzyndzla

Prezes, powinieneś zrobić mi kolację :D:D I zapomniałam Ci wspomnieć, że moje love story się skończyło :D:D

tak prezesie gdy się nie ma nic do powiedzenia to zawsze można się podszyć :D skoro ssanie ci w głowie to possij pałke jarka.

Gość Akkllaiio
00:11 Mimo twych ułomności szanuje Cie za to że piszesz uczciwie o sobie w swoim nicku:classic_cool:

mam duży dystans do siebie i lubię żarty. nie przeszkadza mi że dla jakiegoś oszołoma jestem śmieciem :D rzekłbym nawet że dobrze mi z tym. bycie śmieciem w ocenie wyborcy pisu to nobilitacja. gdy widzę kto dla nich jest idolem to cieszę się że jestem śmieciem.

Gość mezczyzna34
skizto potrzebujesz na dobranoc penisa?

Chociaż Kubusia Puchatka bym oglądnęła. I głodna jestem., ale tak barrdzo. Mam się czuć twoją forumową córką?:D:D:D

Gość mezczyzna34
jeszcze zatęsknisz za solidnym zaganiaczem

ja od 3 czy 2 dni na kompie spędziłam 2 godziny łącznie. Muszę to sobie dziś odbić. Zarwane nocki z książkami! :( A ty zaganiaczu to kiepski jesteś. Ci którzy szczekają jacy to z nich zaganiacze są choooyowi jak barszcz.