Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dartha

Jak to jest z tym preejakulatem???

Polecane posty

Gość Dartha

Witam. W sylwestra moj chłopak spaWitam. W sylwestra moj chłopak spal u mnie. Nie mieliśmy prezerwatyw, ale też nie uprawialismy seksu. Moj chłopak dosłownie na kilka sekund włożył swoj członek do mojej pochwy. Wytrysk nastąpił jeszcze bardzo dlugo po tym, kiedy konczylam ręką i przez ten czas nie wchodzil juz we mnie. Czy przez takie cos mogłabym zajść w ciaze czy to raczej nie jest możliwe? Z tego co czytałam to plemniki w preejakulacie mogą wystąpić tuż przed samym wytryskiem, a nie na dlugo przed. Dodam jeszcze ze jestem w 13 dniu cyklu, wtedy bylam w 8. Najbliższy okres mam dostać 20 stycznia. Czy mam sie czego obawiać? Prosze o szybka odpowiedź. Ps: nie raz zdarzało sie ze chłopak dosłownie na kilka sekund włożył penisa do mojej pochwy i nic sie nie działo. To jest chyba małe prawdopodobieństwo zajścia prawda??

Gość Dartha
Odpowiedzcie prosze!

Gość od sylwestra nagle zaczełas
się martwić? spokojnie ja jadę na przerywanym w dni płodne i to nie tylko na dwóch wsunięciach i nie zachodzę w ciążę. oczywiście metody nie polecam na dłuższa metę bo ja mam wkalkulowane że moge zajść w ciążę.

Gość Dartha
Nie, od razu po sylwestrze zaczęłam. Czytalam na te tematy w internecie od tamtej pory, pytalam, ale odpowiedź nie została mi udzielona więc spróbowałam tu. Wiec co, nie muszę sie martwić??