Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aniapek

Czy jestem w ciąży ?

Polecane posty

Gość aniapek

miesiąc temu kochałam się z moim facetem pierwszy raz, zabezpieczyliśmy się. Niestety od miesiąca nie dostaje okresu , miałam tylko niewielkie 3 dniowe plamienie i teraz boli mnie brzuch , czy to moze oznaczać ciąże ? dodam że test wyszedł nagatywny.

Gość aniapek
kochałam się w dzień w którym powinnam dostać okres , test zrobilam 2 tygodnie po opóźnieniu okresu, dodam że czasem mi się spóźniał , tylko martwi mnie plamienie.

Gość aniapek
naczytalam się ze tak się dzieje jak kobieta jest w ciązy. Teraz panikuje.

Raczej nie powinnaś zajść. Może plamienie ejst wynikiem jakichś zaburzeń, myślę, że najszybciej powinnaś udać się do ginekologa. A brzuch może boleć na zbliżający się okres

Gość jureczek123
ciąża na bank . Jutro powiedz rodzicom wspólnie zaplanujecie słub i jakoś to będzie ;) Pozdrawiam przyszłą mamusię ;)

Skoro się zabezpieczyliście,nie panikuj. Test wyszedł negatywny. Do ginekologa i wcześniej powtórz test

Gość aniapek
no już chodzę zestresowana... nie czuje się na bycie matką.Byliśmy odpowiedzialni :( eh.

Gość jureczek123
raz na wozie raz pod wozem. Aj tam będziesz szczęśliwa nie smuć się :)

Niestety, normalne, że się stresujesz. Jutro poszukaj jakiejś apteki w swoim mieście i z rana idź zrobić test. I w przyszłym do ginekologa. A czy kiedykolwiek spóżniał ci się okres?

Gość aniapek
tak , czasem potrafiłam go nie mieć miesiąc , nie miałam regularnych miesiączek. Może przez pierwszy bolesny raz się coś poprzestawialo ?

Gość jureczek123
Koleżanko teraz napiszę coś serio ;d Nie masz co panikować, okres pewnie spóźnia Ci się przez tą panikę ;) Głowa do góry i nie martw się tak ;)

Gość aniapek
oby tak właśnie było.

Skoro wcześniej miałaś takie problemy, to nie ma powodu do paniki. Stres tak jak tu ci ktoś powiedział strasznie dużo robi- neistety złego. Musiałabyś wyluzować. Głowa do góry i nie martw się. A do ginekologa takczy tak się wybierz, skoro zdarzało ci się już mieć takie zaburzenia:)

Gość jureczek123
Tak będzie ;) głowa do góry ;d

Gość aniapek
dzięki za wsparcie :). Muszę iść do ginekologa jeśli nie dostane kolejny tydzień okresu. Trzymajcie kciuki oby nie... nie chce być młodą mamą.

Gość jureczek123
będę trzymał ;)

Trzymam kciuki:) A póki co polecam gorącą kąpiel, winko jeśliś pełnoletnia i relaksik. Wiem, zę to strasznie cieżko, bo doskonale cię rozumiem, ale spróbuj, tym bardziej, ze moim zdaniem naprawdę nie masz powodu do zmartwień:) Pozdrawiam

Gość lubie jablka
po pierwszym razie moj cykl trwal 47 dni, a zwykle 29;) wiec sie nie przejmuj, to panika;) pozdrawiam:)

Gość nie martw sie
Nie martw się koleżanko. Małam podobną sytuację, tylko że ja się nie zabezpieczyłam ;) Kochaliśmy się dzień po moim okresie, potem nie dostawałam miesiączki przez 2miesiące , także brzuch mnie bolał itp itd, ale zrobiłam test - wyszedł negatywnie. Wszystko było związane z tym że za bardzo się przejmowałam, stresowałam i przez to się spóźniał jeszcze bardziej niż normalnie. Radzę zrobić jeszcze raz test, jak wyjdzie negatywnie to jest ok. Bo to nie możliwe aby Ci się dwa razy test pomylił :)

Gość Pola84
Witam.Mam pytanie bo sama nie wiem co mam myśleć o tym.Mam nieregularny cykl.Czasami dostaje okres po 23 dniach a czasami po 29.Ostatnią miesiączke miałam 1 maja i trwała 6 dni.! 19 maja kochaliśmy się z męzem i nie uważaliśmy.Do dzis nie dostałam okresu.Mam dziwne samopoczucie-Boli mnie podbrzusze,od 3 dni mam podwyższoną temp.0k 37 Stop.Czuje zmęczenie ,ból piersi i do tego te dziwne białe upławy.5 dni temu zrobilam test i wyszedł negatywny,może za wcześnie zrobiłam.Czy możliwe ,że mogę być w ciązy (Bardzo chciałabym).Proszę o odpowiedź .Pozdrawiam!