Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lkac i plakac

Za duzo kalu

Polecane posty

Gość Lkac i plakac

Witam. Nie wiem jak zaczac, wstydze sie. Mam 23 lata, 170 wzrostu i 40 kg. Gdy zjem 3 posilki dziennie, nastepnego ranka zaraz po przebudzeniu mam straszne parcie na stolec, po prostu minuta, dwie i musze byc w kiblu, inaczej moge zrobic w gacie. Stolec jest normalny. Wyglada to tak, jakbym za przeproszeniem wysrala caly poprzedni dzien. Gdy jem 3 posilki i cos miedzy nimi, robic musze stolec wieczorem od razu i nastepnego dnia rano znow. Slowo daje, nie jem duzych posilkow a i tak wyglada to tak jakbym wszystko wydalala. Jakbym przed kazdym sniadaniem wychodzila na zero, takie bledne kolo i nie moge przytyc ;( Lekarz rodzinny powiedzial ze taka moja natura, ale to mnie nie przekonuje. Powinnam isc do gastrologa? Badanie kalu nic nie wykazalo :( Jestem jak szkielet, nie mam biustu (naprawde, zero pagorkow) i to okropne

Gość dddfffffdd
Ale ma normalną konsystencję? Bo może masz problemy z jakąś inną chorobą i to tak się objawia. Przy nadczynności tarczycy ma się taki szybki metabolizm i częste wypróżnienia. A może taka już jesteś i powinnaś zostać modelką :-)

Gość Lkac i plakac
Tak, normalna niestety. Nie lubie modelingu, chce sie realizowac w innych sprawach, ale ciagle ktos pyta czy jestem anorektyczka. A jak kogos poznam to sie nie angazuje, albo uciekam bo namawia na seks. A co bym miala rano powiedziec? Sory, musze kupe, zaraz wracam. To mi niszczy zycie, musze unikac milosci. moze ktos inny tak mial?

Gość dddfffffdd
No ja rano zawsze pędzę do łazienki i nikomu się nie tłumacze ;-) No ja też wypróżniam się codziennie ale nie wydaje mi się żeby to było nienormalne. Taki masz organizm,jedni mają zaparcia i cierpią z bólu ty masz o tyle dobrze,że organizm sam się oczyszcza. Jedz więcej gorzkiej czekolady to może trochę pomoże. Unikaj zbyt dużej ilości błonnika,roślin strączkowych,rzeczy które jeszcze bardziej pobudzają jelita do pracy.

Gość dddfffffdd
I jedz więcej nawet jeżeli potem wydalisz to i tak zawsze więcej się wchłonie

Gość Lkac i plakac
Wg badan jestem zdrowa ;( Nie wiem, sprobuje wiecej jesc, ale gdy jadlam 7 posilkow dziennie przez miesiac, to do kibla latalam 4 razy na dzien i nic nie przytylam. Oczywiscie wedle ustalonej na przytycie diety. Roslin straczkowych nie lubie na szczescie

Gość different***
poka fote stola😭