Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość śpiącąkrólewna

BEZSENNSC- macie jakies sposoby na pokonanie jej?

Polecane posty

Gość śpiącąkrólewna

.

Gość hjhjhjhjhjhjhjhjhjhjhjhjhjh
Tez sie z tym borykam . Nie moge zasnac .. A gdy juz to zrobie to spie i spie

Gość śpiącąkrólewna
A ja jak juz wkoncu zasne, to niestety budze sie kilka razy w nocy i rano jestem nie do życia. Nie pamietam kiedy ostatnio bylam wyspana:(

muzyka.. słuchawki w uszy i lulu ;D albo ksiązka w graść o ile lubisz czytac ;) na mnie to dziala :)

Gość gryyaosia
A pałe próbowałaś possać przed spaniem ?? :) spróbują ją tak wyssać aż jaja uschną to ci może pomóc pozdrawiam i się nie przejmuj buziaki ;*

Ja miewałem takie historie... Na mnie najlepiej, ale to najlepiej działają dwa sposoby : 1/ nie mieć problemów (rzadkość) 2/ ciężkie, organiczne, fizyczne zmęczenie - z tego najlepiej korzystać... Fizyczna praca, a jeśli nie - siłownia, bieganie do upadłego, basen... Do bólu

Gość śpiącąkrólewna
Lubie czytać, ale to raczej nie pomaga, wręcz przeciwnie jesli książka mnie wciągnie:). Przy muzyce nie jestem w stanie zasnac... juz nie mam pomysłów:(

Gość flaoop
Przed spaniem nie polecam wysiłku fizycznego, bo to najgorsze, a tak to chyba najlepszy sposób to po prostu się nie wyspać raz a na następny już się śpi jak suseł.

Zależy co mamy na myśli mówiąc "przed spaniem". Czy mówimy o wysiłku bezpośrednio przed spaniem, czy w ciągu dnia? Ja miałem na myśli raczej sposób spędzenia dnia.... Bo też - zalezy co mamy na myśli mówiąc o bezzsenności. Ja raczej mam na myśli stan permanentny... Jeśli ktoś nie może spać raz - to żaden problem. Mnie bezzsenność kojarzy się raczej z dłuższym stanem... Nie śpię - 5, 8 nocy ... I wtedy miałem na myśli wysiłek fizyczny... W ciągu dnia, normalnie.