Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość skowronek134

Od dzisiaj to nie facet decyduje kogo pokocha - reakcja Adama

Polecane posty

Gość skowronek134

Jak zdobyć każdego faceta metodą reakcji Adama ? Wyobraź sobie przystojnego mężczyznę , na widok którego miękną ci kolana . Wydaje ci się , że jesteś za mało atrakcyjna , aby Go mieć ? Nic bardziej mylnego ! Właśnie powstała technika pozwalająca Ci zdobyć każde ciacho . Profesor Dean McVirtel z insysutu psychofizyki w Bostonie odkrył niezwykłą reakcję jaka zachodzi w mózgu mężczyzny . FACET JEST W STANIE POŻĄDAĆ KAŻDĄ KOBIETĘ , KTÓRA WYWOŁA U NIEGO REAKCJĘ ADAMA . Reakcja Adama zachodzi u mężczyzny tylko raz w życiu - w chwili kiedy zakocha się po raz pierwszy . Jednak McVirtel odkrył , że proces ten mozna wywołać u mężczyzny dosłownie na zawołanie . Obojętnie czy jesteś gruba , chuda , biedna , bogata etc. jeśli wywołasz u niego reakcję Adama to już jest twój ! Dowiedzmy się więcej o reakcji Adama . Ludzie na całym świecie wiążą się i rozchodzą , wdają się w romanse lub flirtują . W tej całej gonitwie miłosnej istotnym elementem jest nasza pierwsza miłość , która wyrabia w nas mentalność uczuciową . Nie zapominamy o niej nigdy ! Najczęściej chwile spędzone z naszą pierwszą miłością uważamy za najpiękniejsze w życiu . Nawet jeżeli rozstaliśmy się w bolesnych okolicznościach . Weźmy tutaj chociażby przykład Amerykanki Lindy Wolfe , która wyszła za mąż aż 23 razy . Pierwszy raz wyszła za mąż w wieku 16 lat za prawie dwa razy od niej starszego George'a. Związek przetrwał aż 7 lat i jak mówi ślubna weteranka, był najdłuższy i najwspanialszy ze wszystkich . Była to Pierwsza Miłość zarówno jej , jak i George'a . Mężczyzna ten doświadczył podczas poznawania bliżej panny Lindy reakcji Adama , która odcisnęła na zawsze piętno w jego psychice a mianowicie pokochał kobietę . Zakochał się po raz pierwszy w życiu uznając panne Lindy za partnerkę idealną do spędzenia z nią czasu , aż po deskę grobową . Jak wiadomo życie jest okrutne i rozbija nawet te najmocniejsze związki . Reakcja Adama nie gwarantuje więc stabilności powstałego związku . Gwarantuje natomiast , że facet się w tobie zakocha . Utrzymanie tego związku to Twoja inicjatywa własna . Partnera również . Profesor Dean McVirtel do swojego eksperymentu powołał przystojnego mężczyznę o stosunkowo wysokich wymaganiach co do wyglądu kobiety . Blondynka , smukła figura koniecznie z głęboko wciętą talią i krągłymi piersiami , duże najlepiej niebieskie oczy oraz długie seksowne nogi . Tomas , bo tak miał na imię owy mężczyzna nie wiedział kiedy zaczepi go kobieta , która zastosuje metode wywołującą reakcje Adama . McVirtel podsyłał mu mnóstwo kobiet . Jednak tylko 4 z nich znały sekret profesora . 4 kobiety o różnym wyglądzie i statusie społecznym . Pierwszą z nich była Maria , agentka nieruchomości , rudowłosa , kobieca figura . Miała korzystając z rad profesora rozkochać w sobie Tomasa . Kilka dni później mężczyzna przysięgał jej miłość po wszystkie czasy . Kobieta po rozkochaniu w sobie Tomasa oświadczyła , że jego uroda nie była nawet w zasięgu jej mażeń . Kolejną kobietą była również Maria , sprzątaczka ogromnego biurowca . Ciemne długie włosy , twarz zmęczona . Lekko puszysta . Tomas deklarował profesorowi , żeby nie podsyłał mu brunetek bo itak nic z tego nie będzie . Jakież było zdziwienie McVirtela kiedy Tomas wpadł do uniwersystetu oświadczając uczonemu , że kończy z eksperymentem bo tym razem już wie , że reszte życia chce spędzić z ciemnowłosą Marią . McVirtel nie dał za wygraną . Kazał Marii zniknąć z życia Tomasa co dla kobiety było swoistą traumą . Jednak argument profesora przekonał zrospaczoną stratą niezwykle przystojnego faceta Marię . A brżmiał on mniej więcej tak : Teraz kiedy znasz już technike , dzięki której wywołasz u każdego faceta reakcję Adama znajdziesz sobie równie przystojnego co Tomas . Uczestnik eksperymenu wyczuł spisek profesora . Zarzucał mu nawet , że przez niego targnie się na życie , bo nie wytrzyma ani dnia dłużej bez Marii . Żądał od McVirtela informacji na temat miejsca jej pobytu . Ten dał mu jednak coś innego . Kolejną kobietę znającą sekret reakcji Adama. Tomas nie miał złudzeń . Kathie - bo tak miał na imię 3 uczestniczka eksperymentu - miała jak najszybciej pozostać jego żoną . Ważąca ponad 100 kg kobieta dumnie stąpała po ulicach Bostonu ze swoim wybrankiem nie zwarzając na złośliwe uwagi przechodniów typu ,, pyszne ciacho i tłusty boczek - niesmaczna mieszanka ,, . Kiedy Tomas zaangażował się w związek do tego stopnia , że kupił pierścionek zaręczynowy profesor McVirtel wyeliminował Kathie z jego życia co kobieta przyjęła z ulgą bowiem szefowa zagroziła jej z zazdrości o Tomasa , że straci pracę . Całkiem dobrą zresztą . Kathie prowadziła restaurację jako menadżerka . Z 4 uczestniczką eksperymentu Tomas Mouel pozostał długie lata . Victoria , blondynka o kształtach zbliżonych do ideału Tomasa wykorzystała reakcję Adama , aby ten się w niej zakochał . Nie liczyła na trwały związek . Nie mogła się bowiem opędzić od mężczyzn pokroju Tomasa co zresztą było jej na rękę . Jednak zakochany Tomas tak jej zaimponował , że i sama Victoria go pokochała , po czym oboje w wiadomo jakich okolicznościach powiedzieli sobie sakramentalne TAK . Ta szczęśliwie rozpoczęta historia nie ma równie szczęśliwego zakończenia . Tomas i Victoria zginęli w wypadku osieracając dwójkę sieścioletnich bliźniaczek . Przedstawione tutaj informacje są autentyczne . Jedynie imię i nazwisko profesora jest zminione , ponieważ ten chciałby uniknąć mediów . Zupełnie przez przypadek trafiłam na adres korespondencyjny do tegoż profesora . Korzystając z tego , że jestem tłumaczem przysięgłym z języka angielskiego , a jedynie takim językiem posługiwał się profesor , wywiązała się ciekawa rozmowa o życiu . Profesor opowiedział mi tą historię i co najważniejsze ujawnił sekret jako 5 kobiecie ! W tym jedna z nich , Victoria , na pewno nie żyje . Los pozostałych 3 kobiet na chwilę obecną jest nieznany . Co więcej , postanowiłam przestestować technikę powierzoną mi przez profesora . Nie wygląda to tak , że przeczytasz instrukcje obsługi i już każdy facet jest twój . Chodzi o wywołanie reakcji Adama poprzez szereg zachowań . Na pewnej konferencji prasowej tłmaczyłam słowa ministra spraw zagranicznych Wielkiej Brytanii Davida Milibanda . I to wtedy ujrzałam megaprzystojnego Rafała , troche zmartwionego Rafała . Po zakończeniu konferencji od razu miałam ochotę zagadać . Wtedy przypomniało mi się o reakcji Adama . Dzisiaj Rafał i Ja tworzymy szczęśliwe małżeństwo . Ja napisałam natomiast książkę na podstawie przemyśleń profesora ,, McVirtela ,, . A ma ona tytuł ,, Reakcja Adama to sposób na zdobycie faceta , który będzie cie kochał i szanował ,, . Na chwilę obecną posiadam wersję E-book . W przyszłości chciałabym napisać książke bardziej komercyjnie bowiem tego wymagają współczesne księgarnie . JESTEŚ ZAINTERESOWANA TĄ KSIĄŻKĄ ?? NAPISZ : skowronek134@os.pl udostępnie ci ją w formie PDF za symboliczną opłatą , która mam nadzieje chociaż troche zrekompensuje mi czas potrzebny na napisanie tego E-BOOKA

Gość speiprzaj z tym
wklej za darmo jak taka madra jestes

Gość usmiana po pachy
hahahahaaha dobre ;);) zejdzmy na ziemie;)

Gość skowronek134
Dobra cwaniaki pierwsza wskazówka profesora . Kiedy przeżywałeś pierwszą miłość , zanim pojawiło się uczucie pragnąłeś go ??

Gość skowronek134
Dobra poddaje się :D jest to tekst science fiction , który powstał w mojej głowie . Jednak sprawę głęboko przemyślałam . Załóżmy , że jest pani i pan . Może być , że pani mniej atrakcyjna niż pan . Pan jest przyzwyczajony do uroczych pań wymieniających z nim niejedno spojrzenie . Nagle zjawia się owa Pani . Podchodzi do mężczyzny i mówi , że lubi facetów , którzy nie potrafią kochać . Co się dzieje w jego mózgu ??

Gość lokalna żuleria
zakonczylem czytac po adama. czy cos mnie ominelo?

Gość autor tematu jest dla mnie
wyciek z mojej pochwy