Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość abercrombie90210

Sen ktory sie spelnil na jawie...mial ktos tak?

Polecane posty

Gość abercrombie90210

Mozecie mi wierzyc albo i nie ale od zawsze mialam sny ktore mi sie sprawdzaja.Zawsze byly symboliczne,ale taki przypadek mam po raz pierwszy.Mialam isc na pewien kurs,zadzwonilam,zapisalam sie na konkretna date i mialam pojsc.Jednak wydarzylo sie cos dziwnego.Mialam sen w ktorym widzialam pewnego chlopaka,nieznanego mi.W tym snie bylam z nim,przytulalam go,on mnie,calowal mnie w szyje.Widzialam nawet jak byl ubrany.Pozniej przez pare dni nie moglam pozbyc sie tego obrazu.Kiedy juz niby przestalam o tym myslec doznalam szoku.Poszlam na ten kurs,i kiedy rozmawialam przed budynkiem z osoba ktora tez sie zapisala zobaczylam tego chlopaka ze snu.Nigdy mnie tak nie zatkalo,nie dosc ze czulam i wiedzialam ze to on to nawet mial to samo ubranie co w moim snie.On mnie nie widzial,a ja spytalam tej dziewczyny czy go zna i powiedziala mi ze on prowadzi te zajecia.I wiecie co ja zrobilam,nie poszlam tam.Nie wiem jak to wytlumaczyc ale ja sie zakochalam w tym facecie.Nie moge przestac o nim myslec a mam kogos.Nawet mi juz zle z tym ze non stop mysle o tamtym.To jest nienormalne a jednak stalo sie.Czy ktos to potrafi wytlumaczyc?czemu on mi sie snil,czemu jak go zobaczylam to nogi pode mna sie ugiely.Przysiegam ze to nie prowo.Moze ktos z was tak mial ze poznal osobe ze snu?

Gość abercrombie90210
no i co nikt sie nie odezwieZ???

Gość abercrombie90210
a ktos ci kazuje??????????idz poogladaj wlasne w kiblu zamiast gabic sie w montor i jeczec.Nie interesuje cie temat to po prostu przejdz na inny.

Gość abercrombie90210
musze sobie umyć głowę, ale nie mam czasu więc włożę ją do kibla i spuszczę wodę, będzie git

dziwne ja to nie mam prawie w ogole snów a jak mi sie cos sni to sa to historie wrecz kosmiczne :p

Gość Manilia23333333333333
nie miałam takiego snu ,ale.. czesto mi sie snią rozne miejsca na świecie. porty , parki , plaże , hotele itd . gdzie nigdy nie bylam albo jakas szkoła np i to dośc realistyczne sny wydaje mi sie w nich ,ze znam te miejsca od zawsze

Gość abercrombie90210
a ja mam zawsze prorocze sny.Np za kazdym razem wiem ze ktos umrze w rodzinie.Jak ma sie cos stac to tez mam sny ktorych symbole sie sprawdzaja.Jakis czas temu zaczelam zapisywac i wszystkie te ktore na mnie dzialaja po przebudzeniu tzn jak o nich mysle i nie moga mi z glowy wyjsc sie sprawdzaja.Teraz tylko mam taki przypadek ze zobaczylam na jawie doslownie to co bylo we snie i czytam o tym i to raczej cos znaczy. Bylam raz u wrozki i powiedziala mi ze mam szosty zmysl i sama moglabym wrozyc a do tego wlasnie powiedziala ze nie bede z tym z ktorym jestem tylko ze poznam kogos na widok kogo zrozumiem ze to wlasnie to i ze to z nim bede.Nigdy w to nie wierzylam bo nie wyobrazam sobie zycia z kims innym niz moj obecny,zadni faceci na mnie nie dzialali a tu takie cos.Ja nawet boje sie go poznac,ucieklam stamtad i nie moge przestac myslec i nie wiem co zrobic.

Gość Lebara
nie martw sie ja tez jak mam sny ktore pamietam zawszemi sie spelniaja tak samo jak horoskopy i te inne... mialam sen ze zaszlam w ciaze ...ze robilam testy ciazowe i wychodzily dwie kreski... a teraz jestem w 11 tygodniu ciazy

Gość bstok23whitestok
a mi sie snilo ze adam malysz ginei w rajdzie :(

Gość abercrombie90210
fajnie ze sa podobi jak ja tutaj.Ja sie nie martwie,wrecz lubie to i nie raz jak mam problem ide spac i sobie mysle ze w nocy sie wszyskiego dowiem.Raz nawet kiedy zmarla moja ciocia a ja mialam problemy prosilam ja zeby mi powiedziala co mam zrobic i w nocy mi sie przysnila i mowila do mnie,a raczej smiala sie ze mnie i z tego co ja mysle.Jestem tylko przeczulona na punkcie znakow ktore mowia cos zlego bo wtedy juz nawet nie zastanawiam sie czy sie cos stanie tylko komu.Zawsze do dwoch tyg sie spelnia.juz cala rodzina o tym wie i mowia mi ze mam to po babci bo ona tez zawsze miala takie sny. Chodzi mi tylko o tego konkretnego faceta.Ja sie boje go poznac bo ja czuje ze z nim bede.Boje sie ze sobie pogmatwam zycie jka go poznam bo nigdy nie wyobrazalam sobie zycia bez obecnego.A jednak tak mnie ciagnie jak nie powiem co,calymi dniami mam go w glowie.I jak moglam sie tak zakochac nie znajac go?To nie jest za normalne.

Gość Lebara
u mnie tez to nie jest za normalne zanim bylam z moim bylym z ktorym zaszlam w ciaze za nim go poznalam tez mi sie snilo ze znajde chlopaka iwgl z ktorym bede dlugo...i ze to bedzie ktos kogo znam...bylo fajnie sen mi sie spelnil pozniej po 5/6miesiacach mialamsny ze jestem w ciazy i ze robilam testy i ze moj byly mnie zdradzi i mnie zostawi -.- no i jest tak jak w snie :(

Gość abercrombie90210
no to nielle ci sie wysnilo.Ja jak narazie mozna powiedziec ze ucieklam od przeznaczenia.Jesli ma byc tak jak we snie to mam z nim byc ale co jesli ja go nie poznam?Tylko jak jak ja juz mam dosyc :/

Gość gość
nie wiem . czemu ale ja też tak mam . dwa tygodnie temu przysnily mi się dwa sny . jakby zza mgły . za tydzień wyjezdzalam nad morze . jak przyjechałam po kilku godzinach już nad morzem wydazylo się to co w śnie . na nastepny dzień spełnił się drugi sen . takie dziwne uczucie . bałam się siebie . ale takie przypadki miałam też jak byłam dzieckiem .nie wiem z czego to wynika . dlatego szukałam odpowiedzi w internecie ale nie mogę nic znaleźć .

Gość gość
sprobuj go poznac

Gość Meriadoc
Moje sny też są prorocze. Tylko, że też zazwyczaj sprawdzały się symbolicznie. Raz sprawdził się właściwie wręcz dokładnie, tylko w tamtym momencie tak jakby straciłam świadomość i nie do końca pamiętałam co mówiłam...