Czasem Słońce Czasem Deszcz 0 Napisano Styczeń 6, 2012 stomatoloszki z powołania ? słyszałam, że ma coś oświadczyć a nie mogę znaleźć :( wie ktoś coś ?:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość dwqdqwdqwdqwd Napisano Styczeń 6, 2012 spierdajak huiku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czasem Słońce Czasem Deszcz 0 Napisano Styczeń 6, 2012 to jest mój temat, więc to ty z niego zrób wypad Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Dlaczemu??? Napisano Styczeń 6, 2012 nie umiescisz swego zdjecia? czyzbys byla brzydsza od swoich zwierzaczkow? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość dangerous dave II Napisano Styczeń 6, 2012 Żryj kał Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czasem Słońce Czasem Deszcz 0 Napisano Styczeń 6, 2012 chyba nikt normalny nie dodaje tu swojego zdjęcia :D... poczytaj troszke kafe, to będziesz wiedział-a co się dzieje z ludźmi, niezależnie od tego czy piękni czy paskudni, którzy dodali tu zdjęcie:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość rdghytfrhtg Napisano Styczeń 6, 2012 nikt normalny w rzeczy samej swej foty tu nie da! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czasem Słońce Czasem Deszcz 0 Napisano Styczeń 6, 2012 no właśnie. Zresztą to nie portal do chwalenia się swoją twarzą, cyckami, du.pą czy dziurą. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość somatoloszka jak zwykle Napisano Styczeń 6, 2012 zmyła się wtedy, kiedy ktoś zaczął jej udowadniać jej niekompetencję :) To dla niej typowe, zawsze tak robi :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Stomatoloszka z powołania 0 Napisano Styczeń 6, 2012 nigdzie nie uciekłam, pakuję się do słonecznej i pięknej Turcji ;) POzdrawiam serdecznie i życzę miłego tygodnia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach