Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Karolajnaaaaaaaaaaa

Jakie preparaty wspomagające odchudzanie polecacie??

Polecane posty

Gość Karolajnaaaaaaaaaaa

Witam dziewczynki, tak jak w temacie. Koleżanka bardzo schudła dzięki alli ale moje bmi wynosi poniżej 28 więc nie jest wskazane przyjmowanie tego preparatu. Zastanawiam się trochę nad lineą, słyszałam też że formoline są bardzo dobre. Napiszcie z własnych doświadczeń jakie tabletki pomogły Wam schudnąć. Oczywiście chodzi o dodatkowe wspomaganie odchudzania przy diecie i ćwiczeniach. Pozdrawiam

mi zadne a probowalam chyba wszystkiego alli?hmm nieprzyjemnie wspominam tylko dieta ,cwiczenia i zmiana nawykow zywieniowych wystarcza

Gość Karolajnaaaaaaaaaaa
Nie macie żadnych doświaczen z przyjmowaniem wspomagaczy? Pomóżcie, chcę się na cośzdecydować, ale sama nie wiem na co. Tyle jest super reklam, ale nie wiadomo jak to wygląda naprawdę. Dlatego wolałabym przykłady z życia wzięte :)

Gość pozwol ze ci pomoge
silna wola.

Gość Karolajnaaaaaaaaaaa
A ja już znalazłam preparat dla siebie- Redufat. Dzięki wszystkim za pomoc!

Gość olcia_888
zwykły chrom, zielona herbata, czewona herbata, błonnik w tabletkach, błonnik - jako płatki do mleka (ale bez cukru), jabłko, woda mineralna, cola zero, kawa, grejfruty, ksiązka i film :D i miłość.. i można schudnąć dużo :D

Witam Ja schudłam 10 kg z tabl. zi xiu tang i czuję się super, odstąpiłam niedawno paczkę znajomej , wczoraj do mnie napisała; Gosia schudlysmy z kolezanka po 5 kilo przez pol m-ca bo wzielysmy jedno opakowanie na pol, ja jem normalnie tyko mniej bo wiecej nie wchodzi i o to chodzi nikt nie wie dlaczego ale to jest super ze az tak nie chc sie jesc wszyscy mysla ze sie ograniczam i tyle, dzieki wielkie . jak chcecie wiedzieć więcej , piszcie ;gracjam9@gmail.com

Witam Ja schudłam 10 kg z tabl. zi xiu tang i czuję się super, odstąpiłam niedawno paczkę znajomej , wczoraj do mnie napisała; Gosia schudlysmy z kolezanka po 5 kilo przez pol m-ca bo wzielysmy jedno opakowanie na pol, ja jem normalnie tyko mniej bo wiecej nie wchodzi i o to chodzi nikt nie wie dlaczego ale to jest super ze az tak nie chc sie jesc wszyscy mysla ze sie ograniczam i tyle, dzieki wielkie . jak chcecie wiedzieć więcej , piszcie ;gracjam9@gmail.com

Gość ...o0...NieZaPoMiNaJka...0o...
Nie radzisz sobie z tłuszczem?? Waleczki i oponka Cie dobija!! SCHUDNIJ!! niedawno wyszły 3 nowości: www.ultra-slim.ocom.pl www.cellinea.ocom.pl www.acaiberry900.ocom.pl Podsumowując: nowoczesny spalacz + trochę ruchu i będą efekty!!

Gość aneczka450
Ja dzisiaj otrzymałam paczkę zi xiu tang. jutro zaczynam. zobaczymy jak efekty :) trzymajcie kciuki

Gość Alicja Serafinowicz
Witam, Ja polecam Wam program Elavia 4321 Slim, na który składają się dwa preparaty; Elavia Intensive oraz Elavia Anti Yo-Yo. Elavia Intensive to płynny koncentrat, natomiast Elavia Anti Yo-Yo to kapsułki na dzień i na noc stabilizujące i utrwalające pożądaną wagę. Elavia to bezpieczny preparat z naturalnych wyciągów roślinnych tradycyjnie zalecanych na odchudzanie, dostępny tylko w aptekach, również online. Zapraszam Was do wypróbowania i czekam na Waszą opinię:) Pozdrawiam, Alicja _____________________________ eRzecznik marki Elavia 4321 Slim

Jeżeli chcesz schudnąć to polecam Ci naturalne preparaty takie jak sok z buraka, który znajdziesz np w tym sklepie: http://suplima.pl/97-otylosc Ja oprócz soku wzięłam jeszcze jedne tabletki i jestem zadowolona. Dostałam nawet rabacik przy kolejnych zakupach ;p

Gość gość
przy kuracji odchudzającej do diety dołączyłam tabletki Slimcea. Miały tylko pomóc ale dzięki nim kuracja trwałą 2x krócej niż zakładałam. Po prostu zadziałał lepiej niż myślałam że może zadziałać. Slimcea jest bardzo skutecznym suplementem na odchudzanie.