Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gfgfdddsd

rehabilitacja

Polecane posty

Gość gfgfdddsd

czy ktos z was chodzil na rehabilitacje? w ramach rehabilitacji proponowanych jest wiele rodzajow zabiegow kinezyterapia, masaż, elektrolecznictwo i inne ktos moze mi pzryblizyc jak te zabiegi wygladaja?? a raczej w jakim zakresie nalezy sie do nich rozbierac?

Gość gfgfdddsd
?

Gość gfgfdddsd
?

jak słusznie tu zauważono zabiegów jest wiele, metod rehabilitacji również :) można pracę napisać z tematu jak sie do czego przygotować chcąc opisać wszystko :) Wiec ważne jest co konkretnie będzie robione, np. jaki zabieg i na jaką okolicę :) o przygotowaniu do zabiegu powinien poinformować fizjoterapeuta który ową rehabilitację będzie przeprowadzał :) najlepiej dowiedzieć sie u źródła :)

Gość gfgfdddsd
odcinek ktorego zabiegi dot. to kregoslup ledzwiowy

Gość gość
Wszystko zależy od zabiegu, są różne i dotyczą różnych części ciała. Ja mogę polecić Ci ośrodek Rehaorthopedica. Pracują tam bardzo profesjonalni lekarze i na pewno będziesz czuła się komfortowo. Pamiętaj, że każdy zabieg ma przynieść jakiś skutek i ulgę, więc nie warto przejmować się takimi rzeczami - to są przecież lekarze.

Gość gość
Jeżeli poszukujecie sprawdzonej kliniki rehabilitacyjnej w Krakowie to polecam wam zgłosić się do www.fizjomotus.pl Tam otrzymałam profesjonalną pomoc od specjalistów. Dzięki nim wróciłam do pełnej sprawności po wypadku.

Gość ronnyPe
Ja w Krakowie chodziłam do gabinetu na Piwnej i byłam zadowolona, zabiegi pomogły mi, ból minął. Dobry gabinet jest na wagę złota

Gość gość
Po operacji i zanikach mięśniowych w nogach poszłam na rehabilitację do centrum http://cnr-med.pl/ gdzie krok po kroku wróciłam do pewnej sprawności, a co ciekawe, na miejscu w nagrodę sprawiłam sobie zabiegi kosmetyczne.

Gość szypizzo
po wypadku mąz zapisał mnie na rehabilitację do gabinetu G&R na Piwnej w Krakowie i zabiegi pomogły mi wrócić do sprawności. Ból w odcinku szyjnym odpuścił, z kolanem dzięki zabiegom bylo coraz lepiej. Dobry rehabilitant to podstawa sukcesu rehabilitacji

Gość Martynaxx
Osoby starsze wymagają szczególnej opieki i nie jest to łatwe. Jednak domy opieki nie zawsze są dobre. Nie myślałaś może o wcześniejszej rehabilitacji dla tej osoby starszej? Takie osoby bardzo potrzebują też uwagi i troski. Podsyłam link do artykułu na ten temat ->http://moto-gadzety.pl/rehabilitacja-dla-osob-starszych/

Gość gość
Jeżeli mieszkacie w okolicach Malborka to polecam wam zgłosić się do placówki medycznej www.esteticomfort.pl Zajmują się tam między innymi rehabilitacją i robią to bardzo dobrze. Pracują tam świetni specjaliści, którzy się na tym znają.

Gość gość
Ja korzystałem z rehabilitacji zaoferowanej przez http://www.beni-medical.pl/ . To właśnie dzięki nim skorzystałam z leczenia prądami, naświetleń jak i wielu innych zabiegów, ktore postawiły mnie na nogi. Zdecydowanie było warto!

Gość gość
Jeżeli mieszkacie w okolicach Szczecina i poszukujecie sprawdzonej placówki zajmującej się rehabilitacją to polecam wam zgłosić się do www.finmed.com.pl Tam otrzymacie profesjonalną pomoc od osób, które się na tym znają.

Gość enterila
W Krakowie, na pewno godnym polecenia miejscem będzie Centrum Rehabilitacji OpenMedical https://openmedical.pl mój tata chodzi do nich na zabiegi regularnie i bardzo mu pomogli.

Gość dotpi
mi pomogli rehabilitanci w gabnecie G&R w Krakowie. Po serii zabiegów poczułam ulgę i ból minął

Gość helio33
Po urazie kolana chodziłam na rehabilitację do Porta Medica w Warszawie. Bałam się, że nie będę już mogła wrócić do sportu ale trafiłam pod skrzydła wspaniałego fizjoterapeuty Pana Sebastiana i obecnie wszystko się cofnęło. Kolano nie daje żadnych niepokojących objawów a ja trenuję dalej bez obaw. Co jakiś czas chodzę na kontrole i zabiegi zapobiegawczo stosowane.

Gość gośćowius
jak trafi się do dobrego fizjo czy rehabilitanta to jest się w stanie szybko wrócić do sprawnosci i na długo zapomnieć o bólu. Mnie postawili na nogi w gabinecie na Słomczyńskiego w Krakowie.

Gość rehater
Jeżeli szukasz rehabilitacji w Krakowie, to zapoznaj się z ofertą http://www.rehabilitacje.org/ - mają oni swoje gabinety w różnych miejscaach, ja mogę śmiało polecić ten na ulicy Piwnej 22. Obsługa jest tam bardzo miła, a specjaliści świetnie pracują i też są mili :)

Gość regissol
zabiegi w gabinetach G&R na pewno pomogą w powrocie do sprawności. Ja chodziłam na Piwną i trafiłam na świetnego rehabilitanta, fajnie przeprowadził rehabilitację i przyniosła efekty. z przyjemnością mogę polecić

Gość gość
Najważniejsze to znaleźć odpowiednie miejsce na rehabilitację w którym uda nam się w pełni dojść do siebie. Ja po wypadku skierowana zostałam do Ośrodka Wczasowo Rehabilitacyjnego Posejdon http://owrposejdon.pl/ w Krynicy Morskiej. Tam skorzystałam z pomocy profesjonalnej bazy rehabilitacyjnej.

Gość gruppi
polecam sprawdzić gabinety G&R. Ja chodziłam na Piwną i trafiłam na świetnego rehabilitanta, który bardzo mi pomógł w bólu. Po wypadku ledwo chodziłam, teraz jest dużo lepiej.

Gość gość
Ja dobrze oceniam https://crmodus.pl/ z Wrocławia. Fajny dobry ośrodek rehabilitacyjny na Dąbrowskiego. Chodziłam tam na zabiegi jakiś czas temu, mam o nich jak najlepsze zdanie. Dzięki zabiegom ból odpuścił, kostka jest sprawna, po prostu otrzymałam profesjonalną pomoc.

Gość Milennka
ja w Krakowie trafiłam na Rehaexpert. I szczerze mówiąc bardzo jestem zadowolona bo mogę normalnie, bez bólu sie ruszać! opłacało się do nich chodzić!

Gość gość
Jeżeli mieszkacie w Szczecinie lub okolicach i poszukujecie tutaj odpowiedniej placówki, która zajmuje się rehabilitacją to skontaktujcie się z www.finmed.com.pl Sama otrzymałam tam pomoc i wróciłam do pełnej sprawności fizycznej.

Gość gość
Zależy jakie się ma schorzenie. Jeżeli jest zadawnione, to najlepszy rehabilitant nic nie pomoże.

Gość gośćkatryna
mnie męczył ból pleców. Przy każdym wysiłku fizycznym pojawiałsię i był już nie do wytrzymania. Poszłam na zabiegi do sprawdzonego gabinetu i po serii zabiegów było znacznie lepiej. Jak ktoś jest z Krakowa to mogę polecić gabinet G&R na Piwnej, rehabilitant zna się narzeczy i pomógł mi z bólem