Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gfgfdddsd

rehabilitacja

Polecane posty

Gość Birolla

zdecydowałam się na Reha Expert i nie mam powodów do narzekania. na prawdę bardzo dobrze prowadzili ćwiczenia, cierpliwie i przede wszystkim udało im się wyprowadzić z kontuzji! super

Gość trekkos

ja szukałam rehabilitacji na już i znalazłam od zaraz zabiegi na Piwnej w G&R. Gabinet dobrze jest wyposażony, więc rehabilitacja była mega skuteczna.

Gość kamila

ja trafiłam na zabiegi do gabinetu G&R w Krakowie po wypadku samochodowym. Miałam problemy z kolanem i ból nie odpuszczał mnie. Z pomocą doświadcoznego rehabilitanta doszłam do siebie i ból minął 

Gość elia

chyba te gabinety G&R to są najlepsze w Krakowie. Ja sama chodziłam tam na zabiegi i moja siotra po wypadku i byłyśmy bardzo zadowolone z efektów. Zabiegi pomogły, ból minąl. 

Gość marionka

Ja miesiąc temu skończyłam rehabilitację w Med Orzeł w Piekarach Śląskich medorzel.pl/ i zdecydowanie mogę doradzić te placówkę. Dobra opieka, mili rehabilitanci, cenowo zupełnie ok.  Najważniejsze, że rehabilitacja okazała się skuteczna.

Gość fitness2

Ja miałam rehabilitację przeprowadzaną w www.owrposejdon.pl . W tamtejszej bazie rehabilitacyjnej mogłam liczyć na specjalistyczny turbus rehabilitacyjny, dzięki któremu udało mi się poprawić zdrowie, wrócić do jego pełni!

Ja w ubiegłym roku podczas gry w tenisa doznałam urazu rzepki. Na szczęście obyło się bez operacji. Niemniej jednak po 2 miesiącach leżenia w domu musiałam przejść przez rehabilitację. Wybrałam się do ośrodka Neuro Care Clinic w Siemianowicach Śląskich – a tu www.neuro-care.pl - ponieważ akurat mieli wolne terminy. Po 2 tygodniach zabiegów mogłam normalnie się poruszać i wreszcie wrócić do pracy. Tobie również życzę szybkiego powrotu do zdrowia :)

Gość Bariska

W Krakowie to mogę z czystym sumieniem polecić Reha Expert - doskonale leczą, dokładnie i bez problemu. Jest to bardzo dobre miejsce. W szczególności że mają dojazd do pacjenta. 

Gość gość

Warto rozejrzeć się za sprawdzoną i zaufaną placówką rehabilitacyjną. Jeżeli mieszkacie w okolicach Krakowa to polecam wam skontaktować się z www.fizjomotus.pl Tam pracują świetni specjaliści, na których można liczyć.

Gość BoleqBoleslaw

W Enel-sporcie masz wszystko w sumie, w sensie każdy najnowszy sprzęt, co by ci dokładnie nie dolegało to znajdą jakieś rozwiązanie. Możesz iść na zwykłą rehabilitację i tyle, albo jeszcze zapisać się na game ready, fale uderzeniowa albo bieżnie antygrawitacyjna i inne takie. Cennik jest normalnie na stronie, możesz obczaić sobie. 
Ukłon

Gość Agnieszka

Jeśli masaże to mogę polecić ośrodek Obok Lasu. Turnus 8-dniowy bardzo ok. Cicho, spokojnie, a przede wszystkim skutecznie jeśli chodzi o poprawę zdrowia 😉

Gość Timka

Miałam rozwalony bark. polecono mi Reha Expert i nie żałuję. Na prawdę doskonałe miejsce, dobrze prowadzą rehabilitację i co za tym idzie pomagają! ja jestem bardzo zadowolona!

Rehabilitacja ma pomóc wrócić do pełnej sprawności, więc z zasady musi być skuteczna. Osobiście robiłam w szpitalu orthos w komorowicach i mogę szczerze polecić - miła atmosfera i efekty bardzo zadowalające