Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Albercik_

Czy te statystyki kłamią?

Polecane posty

Gość szparek
uzbrojonego oczywiście. Widziałem w książce - miał niezgorszą giwerę i kilka granatów odłamkowych

Gość szparek
a ty deka masturbujesz się czy jesteś jeszcze za mała? :)

ja sie nie masturbuje ;) kiedys mialam taki etap w okresie dojrzewania czyli pare lat temu teraz nie mam takiej potrzeby

Szparek, doopo, przecież już 9-latki dzieci rodzą. :)🖐️ Ja zaczęłam stosunkowo wcześnie i nadal to robię, zwłaszcza odkąd osiągnęłam dojrzałość płciową, ale nie tak jak w tych głupich statystykach. Raz na tydzień to chyba najbardziej zgodne.

Gość szparek
Bawisz mnie podszywaczu.

Gość szparek
@deka - masz 9 lat? :O

Gość szparek
Kolejny podszyw, Kobiety się o wiek nie pyta.

Podałam tylko przykład, zwłaszcza, że to już się zdarzyło w Chinach. :O🖐️ I niech się oryginał jakoś zaczerni, chyba, że ma z tym problem z różnych przyczyn. 🖐️

Gość Prokurator X
kobietą to ona będzie za 10 lat. Na razie to dziewczynka. Dlatego ewentualnych podrywaczy ostrzegam. Pedofilia to przestepstwo scigane z urzędu i zagrozone karą pozbawienia wolności do lat 10.

Jakie, kurrwa, 10? 😠 Ja już jestem kobietą, tylko, że bardzo młodą. I według naszego kodeksu za mnie już prokurator nie grozi, o ile wyrażę CHĘĆ. ;)🖐️ Wredne żartownisie, podszywy, nuevy i inne takie. 😠

Gość Prokurator X
Ja w każdym razie mam już na oku to gniazdo pedofilii i innych dewiacji. Powolutku sprawdzimy wszystkie IP, zaprosimy na przesłuchanie podejrzanych. @deka - ostrzeż rodziców, bo oni też w sumie mogą spodziewać się poleconego z Prokuratury rejonowej.

Plus, to państwo mogłoby się w końcu zająć polskim Onion Forum, a nie takim, wbrew pozorom, mało niebezpiecznym gówienkiem jak TO forum.

Gość Prokurator X
Tobie jako nieletniej grozi tylko dom poprawczy, więc nie obawiaj się...:)

Gość szparek
W moim przypadku możesz sobie prokuratorku najwyżej sprawdzić przez odbyt, czy gruczoł krokowy masz na swoim miejscu.

Gość Prokurator X
młodociani nie będą wyznaczać celów pracy moich czarnuchów-prokuratorów. Sami wiemy czym się zająć - a ty do lekcji się bierz, bo tyłek zazna pasa także po najbliższej wywiadówce

Ciekawam tylko, jakie ''zarzuty'' by mnie spotkały...:(

Gość szparek
sram na prokuraturę, bo piszę z kompa mojego wujka. A jego mogą wsadzić do pierdla. Gówno mnie to obchodzi.

Gość szparek
Młodociany to pewnie jesteś Ty, ja mam już swoje lata, nie odróżniasz oryginału od podszywu.

Gość szparek
Dla prokuratora : nazywam się Krzysiek Brzozowski i mieszkam w ostatnim domu za zakrętem w Pierdziszewie. Wujek mieszka pod lasem w ziemiance

Gość szparek
teraz muszę wymienić kuwetę kotu, więc na ra. Ile te cholerne koty srają - to się w pale nie mieści