Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Do szczęścia brakuje mi 5 kg:)

Kto ze mną zacznie od jutra >>ostatnie podejście

Polecane posty

Szukam kogoś , najlepiej na maila:) kto też potrzebuje zrzucić parę kilo. Zrzuciłam w sumie jakieś 10kg i stoję w miejscu od wielu miesięcy. Pora się zmobilizować po raz ostatni i doprowadzić proces odchudzania do upragnionego końca. Ważę 61kg przy 174cm wzrostu i potrzebuję zrzucić jeszcze jakieś 5kg. Brak mi motywacji dlatego ktoś w podobnej sytuacji z kim mogłabym się wymienić choćby 2 mailami dziennie by mnie zmotywował;) Z przyjemnością zacznę od jutra dietę i ćwiczenia. To jak, jest jakaś chętna/chętny? "Razem" zawsze raźniej:)

Nie ma chętnych? :)

Gość mnbblkm
wolą na forum chyba pisac niz na maile

Może ktoś będzie zainteresowany...

buahaha do szcześcia,czy do choroby? kobieto 174/61 to juz jest malo a Ty jeszcze 5kg?dlatego waga stoi bo nie ma z czego juz schudnac lada moment zacznie zjadac miesnie a poczytaj na pro-ana co nastepne

Ja nie muszę czytać, mam w domu lustro. Poza tym dokładnie tyle ważyłam parę lat temu i jakoś nikt mnie od anorektyków nie wyzywał. Ciekawe, że wiesz lepiej niż ja, choć mnie nawet nie widziałaś. Waga to kwestia indywidualna z resztą nie ma po co odpisywać na taką "zaczepkę", zwłaszcza, że jest napisana takim tonem jakim jest:/

sluchaj tu nikt nie robi tego ze zlosci tylko zeby poradzic mam siostre mojego wzrostu czyli nizsza od Ciebie wazy 59kg i wyglada strasznie chude nogi jak patyki ma do tego i dlugie i wprawdzie ona mnie tez motywuje to facet prosi ja zeby juz przestala wiec mniej wiecej mysle ze teraz wygladasz juz naprawde ok

Gość chcę pozbyć się tlzczyku
może ja się dopiszę, bo także chce schudnąć a nie umiem odmówić sobie słodkości. do zrzucenia mam także ok 5kg:)

poza tym jakbym chciala byc zlosliwa to nie pisala bym ze swojego nicku tylko pomarańczki a ja mowie zawsze to co mysle jestem grubasem wiec dla mnie kobieta przy takim wzroscie z taka waga musi byc bardzo szczupla

zaloze sie ze jest ok no chyba ze psychicznie zle sie czujesz to co innego

Fajnie wiedzieć, że nie chciałaś być nie miła:) Musisz uwierzyć mi na słowo, ja mam szczupłe ręce i łydki, ale dużo sadełka na brzuchu, pupie i udach, więc u mnie inaczej to wygląda. I psychicznie masz rację też będę się czuła wreszcie w sam raz ze swoją wagą. W chwili obecnej na tyle na ile mogę być obiektywna stwierdzam, że nie jestem gruba, ale też nie jestem specjalnie szczupła. @chcę pozbyć się tlzczyku - to przemyśl to i ruszamy do boju:) Ja też lubię słodycze bardzo bardzo, potrafiłabym zjeść konia z kopytami... jakby był ze smacznej czekolady;)

Gość estetyczkaaaaaa
ja się chętnie przyłączę mój mail eclypse21@interia.pl czekam :)

estetyczkaaaaaa super:) a ile chcesz zrzucić jeśli można spytać?

Gość estetyczkaaaaaa
jakieś 8 kg potrzebuje...teraz ważę 67 i mam 175 cm wzrostu, wiek 24 lata :)

O i w dodatku prawie moja rówieśniczka:P Czy jest coś czym będę mogła Cię motywować? Skrobnę zaraz maila wstępnego.;-)

Gość estetyczkaaaaaa
Ślub koleżanki może, ale chyba najbardziej to że jak narzeczony mnie poznawał to byłam o te 8 kg lżejsza i chciałabym wrócić do tej wagi :) Czekam na maila :)

estetyczkaaaaaa przełożę tego maila na jutro, dobrze? Bo się jakoś senna zrobiłam. Ale na pewno napiszę. Cieszę się, że znalazł się ktoś chętny, pierwszy raz tak się z kimś umawiam na wsparcie mailowe:) To do jutra dobranoc:)

Gość estetyczkaaaaaa
Nie ma sprawy, ja też właśnie zęby umyłam i lecę spać...do uslyszenia/popisania :)