Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

MamaMałpki

Dobrze zaopatrzony sklep z wózkami śląsk ?

Polecane posty

Witam drogie mamy interesuje mnie dobrze zaopatrzony sklep z wózkami dziecięcymi na sląsku najbardziej chcialabym zeby mieli cybexa onyx i peg perego pliko mini , może któas wie gdzie taki ejst ?>

Gość annaklaudia
polecam sklep DZIECIACZEK w będzinie na ul partyzantow. mnóstwo wózków i niedrogo

Gość tasty
tez go polecam :) kupowalam tam spacerowke

Gość tasty
bo on sie nazywa chyba Maluszek a nie Dzieciaczek:D

Gość tasty
o tak, to ten:D nie moglam sobie przypomniec nazwy:D maja tez fajne karty rabatowe

Kurwa:O To moze jeszcze go za ciebie kupimy i podstawimy pod drzwi?????????????????????????????? jebnij baranka głupia babo

po co od razu te wyzwiska , moze akurat ktoś wie, zupełny brak kultury. takich sklepów jest chyba ze 2 tysiace na slasku i jak bym miala do akzdego dzwonic to bym kupila ooba wozki w ciemno na to samo by wyszło .

moze nie Śląsk, ale śląskie ;) Sosnowiec: Kobo Będzin: Dziecięce Marzenia Dąbrowa Górnicza: Małe Abc kupowałam we wszystkich, najkompetentniejsza obsłucha w Będzinie adresy znajdziesz w Google

*obsługa czytałam 5 razy bo trzeźwa nie jestem a i tak przeoczyłam błąd :P

Gość wory to mojeprzeklenstwo
mogę za męza dziecko zrobic w ramach lenistwa

pierwszy wozek głęboki kupowałam w Kobo w Sosnowcu 3 lata temu. obsługa średnia, wózek wziełam na "łapu capu" bo mi się podobał - a kompletnie sie na tym nie znałam, wiec nawet nie spojrzałam na parametry, wagę, wielkość, sposób składania itp. wiec okazał sie totalną klapą ;) potem spacerówke/ parasolke kupiłam w Małym ABC w Dąbrowie Górniczej - obsługa raczej nie zainteresowana klientem ;) ale wybór maja olbrzymi! i jak pojawiła sie usterka to w mgnieniu oka została ona naprawiona, a wiec zero problemów z reklamacją w Dziecięcych Marzeniach kupiłam mase pierdół od pościeli, przes nocnik, ubranka itp zawsze tam dzwonie jak chce sie czegos dowiedziec, gościu jest niesamowicie przygotowany, zna sie naprawde na wszystkich produktach dziecięcych, ma ogromną wiedzę na temat fotelików samochodowych, generalnie super gość! 4 mies temu kupowalismy fotelik dla małej 18-36kg i zadzwoniłam do niego dowiedziec sie co i jak, jaki poleca, jakie sa najlepsze. koniec końców kupiłam taki jaki ON polecił, ale w małym ABC w Dąbrowie a nie u niego, bo u niego akurat takiego nie było Małe ABC ma najszerszy asortyment, mimo kiepskiej obsługi. jak wiesz co chcesz kupic to kupuj tam a jak chcesz porady doswiadczonego sprzedawcy to jedz na zakupy do Będzina ;)

hurtownia kaja w gliwicach jest nieźle zaopatrzona czy akurat te modela mają to nie mam pojęcia ale ogólnie to tego tam masa jest są dwa sklepy jeden na żwirki i wigury a drugi hmmm koło ch forum nazwy ulicy nie pamiętam ale kaja ma swoją stronę internetową to znajdziesz :) no i ceny dość pzystępne tam mają

no włąsnie przejżałam ich oferty ale nie maja ani ejdnego z wózków zaden sklep, a głupio w ciemno kupowac , a chce byc naprawde zadowolona w warszawie w kazdym sklepie sa u mnie jest rajs ale nie maja wozków jakie mnie interesuja a jak by sprowadzili to musze kupicl. a nie tak ze sobie zobacze.... wiec jakies dno totalne juz bylam zdecydowana na coneco juupi ale ma glupi ten podnózek , nie chodzi mi o ten regulowany ino ten drugi ale jest porzadny is ie nie trzesie ...... ale wiem ze by mi sie nie podobal jak te 3 inne ktore chce ... nie wiem moze jutro tam do tej dabrowy zadzwonie moze maja na sklepie , a nie na necie

oooo ta kaja moze je miec ! a do gliwic blisko ;) moge jechac sama bez chlopa on nei nawidzi sklepow z wozkami ;)

Gość gość
Największy wybór wszystkiego i najniższe ceny zdecydowanie w Dziecięcych Marzeniach w Będzinie, często mają nawet taniej niż na allegro :)

Gość gość
Jeśli ktoś aktualnie szuka sklepu dzieciecego z wòzkami który ma mega wielki wybòr wòzkòw i profesjonalną obsługę . To polecam Sklep dziecięcy Wózki Śląsk w Będzinie na Al Kołłątaja 16 . Ja tam kupiłam wòzek i całą wyprawkę łòżeczko , wanienkę itp. Polecam każdemu.

Gość mamuśka

Potwierdzamy Wózki Śląsk Będzin Aleja Kołłątaja 16 najlepszy wybór , najlepsza obsługa. Warto tam jechać.  https://wozkislask.pl/