Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zakochana 37

Czy 20-latek może szczerze pokochać 37-latkę ?

Polecane posty

Gość zakochana 37

Poznaliśmy się zakochaliśmy w sobie, ale czy to jest szczere i trwale ? Skąd mam wiedzieć czy tak młody chłopak może trwale i szczerze kochać ? Poradźcie.

Myślę, że możecie stworzyć fajny związek ale trzeba troszkę sił włożyć aby on przetrwał dłużej niż tylko krótką chwilę.

Gość zakochana 37
czy tak młody chlopak może byc staly w uczuciach ?

Powiem Ci, że ja sam mam żonę starszą o 7 lat i udało nam się stworzyć fajny związek. Myślę, że szansa zawsze jest tylko pytanie czy Ten facet jest na tyle dojrzały aby temu sprostać.

Gość ida_kwietniowa
nie

Gość moje zdanie...................
Nie.To zauroczenie

Gość 2 raz mezatka
stare pudlo za dzieciaka sie prawie bierze.Ale masz zryty beret stara babo.

Dzisiaj niejedna nawet 40 - latka wygląda lepiej niż 20 - latka więc nie ma co obrażać innych tylko w miarę możliwości pomóc.

Ja już uciekam ale jedno zdanie na koniec, jestem na tak warto zawalczyć nawet dla tych kilku chwil. Życzę wytrwałości w dążeniu do celu.

Gość 2 raz mezatka
mario -nie przesadzaj .twoja zona 7 lat starsza to tez w wieku 50 bedzie wygladala staro.Chyba ze ty sie zapuscisz jak stary koziol :-P to bedzie jako tako wygladac. A 17 lat wiecej i jeszcze dzieciak 20 lat , i baba pod 40 stke -to trzeba byc glupia do entej potegi. Ale na starej piczy mlody sie cwiczy.Powodzenia .

Gość lokalna żuleria
roochaj ile sie da bo tylko o to jej chodzi. nie dziekuj

Gość Glissindda
Też uważam że niektóre 40 stki są pięknymi kobietami,ale sama widzisz co na temat takich związków myśli nasze polskie cywilizowane społeczeństwo .Będzie wam obojgu ciężko pokonać pewne stereotypy.Ludzie wam nie dadzą żyć .

Gość nie udzielam się na takich for
Miłość nie pyta o metrykę, takie przypadki się zdarzają. Jeżeli nie potraktujesz go jak gówniarza i włożysz w to serce to masz szansę, czego Ci życzę z całego serca! Ja bałam się tej miłości i to ja ją zniszczyłam, różnica była mniejsza 10 lat!! Jednak jak ten facet mnie kochał, nie kochał mnie nikt, jest sam już 0d 4 lat!! Polecam obejrzeć film "Biały Pałac'

Gość Morpheus87
Mam kolegę, który trzy lata temu mając 22 lata ożenił się z 40-latką. Chodzili ze sobą jakieś dwa lata. Do dziś są małżeństwem. Zatem, młody facet może szczerze pokochać kobietę starszą o kilkanaście lat. Z własnego doświadczenia powiem, że kiedy miałem 22 lata bardzo podobała mi się moja znajoma, która miała wtedy 37 lat. Można nawet powiedzieć, że byłem nieźle zabujany w niej. Nic z tego nie wyszło. bo mieszkamy w dwóch różnych województwach, 200 km odległości. Poza tym, nie podobałem się jej tak, jak ona mnie. Gdyby mieszkała bliżej, to może bym bardziej walczył, a tak to nie było szans. Wydaje mi się, że wiek nie ma takiego wielkiego znaczenia, większe znaczenie ma odległość i częstotliwość spotkań.

tylko czas moze pokazac... a czy starczy Wam na to odwagi to juz inna sprawa;) w każdym razie powodzenia... może warto zaryzykować;)

Gość jamciamamcia
zakochana 37 ---Następna stara idiotka mysli,ze 20 latek zakochał sie w niej :-) Durna 37 latko,on cie "kocha"seksualnei,bo inna dupy nie chce mu dac ,a ty mu dajesz,wiec mówi ci ,ze cie kocha :-)

rodzice to juz w ogole bedą mieli zalamke hehehe ale w sumie moze znajdziesz sobie znajomych hahah

Demi tez sie łudzila i jak wylądowała a ona w dodatku jest slawna i bogata i facet odszedl do mlodej dziewczyny to wszystko jest na chwile taki związek

Gość zakochana 37
:(

Gość jamciamamcia
Morpheus87 Wiek nie ma znaczenia gdy sie seks uprawia cichcem :-) ale stara z młodym i to wzwiazku,to nienormalne:-) Młody jest jakis szurniety i nierozgarniety i do tego brania nie ma wsrod rowisniczek.

Gość jamciamamcia
zakochana 37 Ty stara,mawsz dziecko w ogole?

Gość zakochana 37
jamciamamcia , nie zwracaj sie do mnie w ten sposb, nie jestem twoją matką

Gość jamciamamcia
zakochana 37 stara babo :-) jestem od ciebie starsza co nieco i smiac mis ie z takich idiotek jak ty chce,aczkolwiek mam do czynienia z młodszymi facetami jak mam na to ochote,ale nigdy bym nie pomyslała aby z takim szczeniakiem sie zwiazac :-) A jakby taka stara idiotka uczepiłą sie mojegfo dorosłego syna,to bym psami ja poszczuła :-)

Gość jamciamamcia
zakochana 37 A Ty masz w ogole dzecko?

Gość Morpheus87
jamciamamcia, czy my nadal żyjemy w XIX wieku, że wszystko ma być cichcem? Kompletnie nie rozumiem takiego podejścia. Polecam przeczytać książkę Mario Vargasa Llosy "Ciotka Julia i skryba". Sam autor miał takie same przeżycia ;)

Gość jamciamamcia
Morpheus87 no wiesz,ja wole cicjcem,bo mam faceta:-) a nawet jakbym go nei maiał,to bym ze szczeniakiem zwiazku partnerskeigo nie tworzyła:-) A moje dzecie płci męskiej tez by starą babe nie chciał do zwiazku,bo nieraz w czasie jakichs programow w tv,opisujacych takie zwiazki starych bab z młodymi facetami smieje sie z takich nieudacznikow :-)

Gość Glissindda
Zakochana nie.jesteś żadną stara baba .Nie słuchaj co radzą ci te samotne nieszczęśliwe ułomne uczuciowo babska kafeteteryjne flustradki .Rób co uważasz za słuszne.Powodzenia.

Gość zakochana 37
mam syna w wieku 15 lat, jestem rozwódką mój chlopak twierdzi, że mysli powaznie o slubie i o tym, zeby zajac sie mna i rodziną no ale wlaśnie, on taki młody jest, że mnie to przeraza myslicie, ze on tylko o seksie mysli ? ale ja nie jestem jakaś super laską troche mam nadwagi i raczej skromna jestem

Gość jamciamamcia
Glissindda cha,cha:-) akurat ja nie samotna,.nie zdesperowana:-) i do tego stara jestem :-) i smieje sie z durnych starych bab,ktore wierza w miłosc szczeniaka 20 letniego do 37 letniej staruszki :-) Gównairzzauroczył sie w kobiecinie,bo ta mu dupy daje i tyle :-) Staruszki z racji wieku powinny rozrózniac zauroczenie,sczegolnie seksualne od miłosci.