Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zakochana 37

Czy 20-latek może szczerze pokochać 37-latkę ?

Polecane posty

Gość jamciamamcia
zakochana 37 Kobietyo,Ty tak podpusczasz tutaj,czy taka idiotka na maxa jestes:-) Masz 15 letniego syna,to sobie pomysl,ze za 3 lata mógłby ci przedstawic swoja dziewczyne,ktora miałaby 35 lat :-) jakbys sie wtedy czuła?

Gość Angelina1989
W serialu pierwsza miłość jest taki zwiazek i nawet sie trzyma. wiadomo film filmem życie życiem.... ale czy wiek ma jakies znaczenie... dopiero po jakims czasie sie okaze

Gość zakochana 37
jamciamamcia - z Toba juz skonczylam rozmawiać

Gość jamciamamcia
zakochana 37 głupia stara baba z ceibie :-) nie chcesz zemna "rozmaiwac"bo nei masz o czym.Pogadaj ze swoim synem,przedstaw jemu swojego narzeczonego :-) pograja sobie w gry razem,bo pomiedzy nimi tylko 5 lat roznicy :-) Rozumiem sesk z takim 20 latkieem,ale zeby zwiazek :-) Oj diurnas ty i do tego musisz miec durnego tego 20 latka:-)

Gość jamciamamcia
Angelina1989 Dziecko,film,to nie zycie realne :-)

Gość Gabrielka22
Trudno w to uwierzyc by 20 latek zakochał sie w 37 latce. Może tak jest ale on jeszcze sie nie wyszumial...sama mam faceta ktory jest ze mna od 4 lat i ma 23 lata i oglada sie za innymi dziewcyznami.

Gość Gabrielka22
Przestancie mówic ze "stara baba" ciekawe czy wam bedzie miło to uslyszec gdy bedziecie miec tyle lat co autorka. Kazdy ma prawo do szczescia.

jesli ktos na prawde sie zakocha to tak. Szczerze Cie moze kochac. a zeby udal wam sie ten zwiazek to po prostu musicie tego chciec. Milosc tak na prawde nie patrzy na wiek:)

Gość jamciamamcia
Gabrielka22---młody moze ZAUROCZYC sie w starszej kobiecie. Ludzie często,gęsto mylą zauroczenie z miłoscią. I bardzo czesto mylą pożądanie z miłością.

Gość jamciamamcia
Gabrielka22 :-) mam 45 lat,wiec starsza jestem od autorki i sama na siebie mówie stara :-)

Gość jamciamamcia
Gosiaaxx a Ty ile masz lat? :-)

Gość ojojojtam
Oj tam, oj tam....:) miłość sie kiedys przeradza w przyjazn, zrozumienie lub brak zrozumienia, zniechecenie....można sie rozwieść przeciez po raz pierwszym drugi, trzeci...Cóż do tego wiek? Bo stara to zdradzi? A starszy młodsza nie zdradz? Dobrze jest majac ok 40 statecznego meza i 20-kilku letniego kochanka:)

Gość jamciamamcia
ojojojtam no własnie,dobrze miec meza rowesnika i 20 letniego kochanka :-) Ale nigdy 20 latka za partnera :-)

Gość jamciamamcia
Gosiaaxx wole byc taka jaka jestem niż idiotką jaka jest zakochana 37 :-)

Gość jamciamamcia
Gosiaaxx CHi,chi :-) obydwoje z moim przydupasem na lewo smiejemy sie z siebie,ze sie wyrwalismy i dajemy sobie w krok :-)

no to bardzo fajnie;] . ale jesteś zwykła dziwka dalej;] . kobieta powinna sie szanować a nie dawać dupy byle komu . nie bzykaj sie z mężem bo jeszcze go zarazisz jakimś syfem !

Gość Morpheus87
Dulszczyzna - pojęcie wprowadzone do języka polskiego dzięki sukcesowi teatralnemu dramatu Moralność pani Dulskiej Gabrieli Zapolskiej. Dulszczyzna odnosi się do postawy będącej kwintesencją cech filistra i kołtuna. Jako cechy dulszczyzny wymienia się najczęściej - uważane za typowe dla mieszczaństwa - zakłamanie, obłudę i dbanie wyłącznie o pozory. Typowa opinia brzmi następująco: dulszczyzna to zespół cech i postaw charakteryzujących się dwulicowością, podwójną moralnością, z których jedna odkrywana jest tylko wobec siebie i najbliższych a druga, ukazywana wobec reszty ludzi i całego świata. Tę cechę charakteru posiadają na ogół ludzie niemający własnego zdania (bardzo często mimo legitymowania się formalnym wykształceniem), zaś w swoich działaniach kierujący się instynktem stadnym. Postawa jest naganna moralnie, choć - zwłaszcza w dzisiejszych czasach - dość szeroko rozpowszechniona we wszystkich grupach społecznych. Ciekawostkę stanowić może fakt, iż zdarzają się opinie krytyczno-literackie ukazujące pozytywy społeczne postępowania bohaterów dramatu Zapolskiej, czego prawdopodobnie sama autorka nie przewidziała. Źródło: Wikipedia.org

Gość jamciamamcia
Gosiaaxx dzecino,apisz sobie co chcesz,mnei to wisi koło pisi :-)

to dobrze. mam nadzieje ze twoj maz sie dowie jak najszybciej , pierdolnie cie w pysk i powie wypierdalaj ;]

Gość ****************************1
Szczerze ?to bez szans jest,poza tym nie czujesz sie glupio w jego towarzystwie?

Gość ddff
niestety może,dlatego zwiewaj gdzie pieprz rośnie...mam to za sobą i dzięki Bogu. strasznyteatr z tej miłości robią, ogólnie miło jet na początku, potem jazdy robią, po co Ci to?

Gość jamciamamcia
Morpheus87 wnioskuje po Twoim nicku,ze tylko 3 lata jestes starszy od mojego syna. Ja w inny sposob odbieram takie zwiazki,bo jestem stara,do tego mam stycznosc z mlodymi mezczyznami ,do tego mam dziecko płci meskeij i wiem,ze nigdy w zyciu nie chciałabym aby moje dzecko zwiazało sie na stałe z duzo starsza kobietą.

Gość jamciamamcia
Gosiaaxx :-) chcaiąłm to wyszłam za maz,bo jestem cwana suka :-)

Gość jamciamamcia
Gosiaaxx lubie byc dziwką :-)

Gość zakochana 37
ddff - mozesz napisac cos wiecej ?

Gość aleś głupia
jamciamamcia, ciekawa jestem bardzo co by o mamusi powiedział twoj syn, gdyby przeczytał co tu piszesz...

Gość kotka74-81
no ciekawe sa wasze wypowiedzi......... a co powiecie na 40 latke , która na 25 wygląda i ma 3 20 letnich kochanków ... Laska idz w to i nie słuchaj debili

Witam ponownie, tak jak pisałem wczoraj jestem na tak ale... Taki związek może być fajny tylko muszą być spełnione pewne warunki: tak jak pisałem wcześniej facet musi być dojrzały i przede wszystkim odpowiedzialny, musi do Ciebie czuć coś więcej aniżeli pociąg fizyczny, musi w sobie mieć to coś co wyróżnia Go spośród Jego rówieśników. Problemy natomiast mogą pojawić się gdy zaczniecie pojawiać się w towarzystwie, mogą pojawić się ironiczne "teksty" Jego bądź Twoich przyjaciół, kolejnym już zdecydowanym progiem jaki na pewno się pojawi będą Jego rodzice, nie wierzę, że przejdą do tej sytuacji na porządku dziennym, możliwe są konflikty ale wszystko jest do przeżycia. Na koniec jedno zdanie kończące, aby stworzyć szczęśliwy związek to oprócz uczucia musi pojawić się ogromny upór w dążeniu do celu i to zaznaczę upór z obydwu stron, bo jeżeli Któreś z Was odpuści to odpowiedź znasz. Wierzę, że choć troszkę pomogłem w podjęciu decyzji jak postąpić.