Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zakochana 37

Czy 20-latek może szczerze pokochać 37-latkę ?

Polecane posty

Gość hahahahahhaaaahhaaa
Stara i glupia

Gość dewoille0
Miedzy mna a moim bylym mezczyzna bylo 7 lat roznicy wieku. (mam 35 lat a moj ex ma 28 lat). Bylismy ze soba 4 lata, nawet sie zareczylismy. Mimo, ze sie rozstalismy 3 miesiace temu to nigdy nie zapomne tych 4 lat spedzonych razem. Doznalam tyle milosci i cudownego seksu, ze starczy mi to na nastepne kilka lat :-) Powod rozstania ? Mimo, ze jestem bardzo atrakcyjna kobieta to zostawil mnie dla mlodszej.

Być może czegoś mu brakowało albo najwyraźniej znudził się Tobą. Trochę to przykre no ale cóż pozostaje... żal, smutek i tęsknota.

Gość fet4t543645
dewoille0 Może masz dzieco czy coś i dlatego nie chciał sięangażować.

Gość mariner
fajny seks z mlodszy oczywiscie prowadzi do zakochania sie kobiety bo im starsza tym mocniej hormony pracuja ! ja tam mysle ze pobawi sie a po jakims czasi jak nabierze wiary we wlasne sily jako mezczyzna poszuka sobie mlodszej ! Mlodszej! takie sa prawa przyrody :) a tobie pozostana tylko wspomnienia . TAAKIE SA REALIA.

Moi mili nie odbierajcie kobiecie nadziei na udany związek, może rzeczywiście tak się stać. Przecież nie od dziś wiadomo, że wiara czyni cuda, także wszystko jest możliwe. "Dopóki piłka w grze i osoby dwie..."

Gość Glissindda
No przecież nie odbieramy

dewoille0,rozstają się pary w każdym przedziale wiekowym,równolatkowie,ona starsza on młodszy,on starszy ona młodsza nie ma reguły. Autorko,po co ktoś ma tobie powiedzieć,czy możesz,czy nie możesz z nim z nim być.Chcesz spróbować ,to spróbuj.Mario100 dobrze mówi,że życzliwi mogą Wam obrzydzić życie.Poślijcie ich do diabła;-)

Kwietniowa burza dokładnie wie o co chodzi w tej kwestii, cieszę się że są jeszcze osoby dla których wiek nie za bardzo ma znaczenie. Dlatego Zakochana bierz życie jakim jest, a może być piękne dla Ciebie, w najgorszym razie to Ty możesz być zraniona ale nie przewiduję tego.

Wielu młodych facetów leci na kobiety starsze od nich, ale raczej nie ma z tego związków na całe życie w przypadku tak dużej różnicy wieku. Teraz możesz wydawać się jemu atrakcyjna, ale co będzie za ok. kilkanaście lat?

A tak całkiem serio,to niewielu facetów jest stałych w uczuciach.Chciałabym spotkać takiego faceta jak mario100,z takim podejściem.Mario100 ma Twoja żona farta;-)

Gość jamciamamcia
jamciamamcia to :-) ale sie ubawiałm.Zauwaz,że nawet potwora znajdzei swego amatora i to nie ejdnego,który do niech wdycha i przez nią usycha jak ona go odtrąci :-) Nie szokuje mniie to,tylko smieszy,bo jako kobieta dojrzała potrafię rpzróżnićzauroczenie,mega seksualny pociąg od miłosci. Do tego nigdy nie związałabym się na stałe ze "szczeniakiem"bo i po co.Takiego,takich można miec na peczki,do seksu,a nie na związek powazny.Nie wyobrazam sobie abym swojemu dziecku przedstawiła drugiego tatusia w jego wieku :-) To samo myślę o związkach z dużą różnica wieku ,gdy kobieta jest młodsza od faceta.

Gość tfet54y767
dewoille0 i zostałaś na lodzie. Nie chcesz założyć rodziny? A on widocznie był typowym dupkiem.

Gość ojojejj:)
odchodza starci i mlodsi, tak samo starsze i mlodsze dziewczyny. wiek nie ma znaczenia:) kilka lat to zadna roznica, moze byc zupelnie niedostrzegalna:), a wiecej wszystko zalezy od Was;) gdzie indziej takie pary sa na porzadku dziennym, u nas tez coraz czesciej;)

Kwietniowa burzo powiem Ci szczerze, że faktycznie dobraliśmy się pod każdym względem. Doskonale rozumiemy swoje potrzeby, wiemy czego po sobie nawzajem oczekiwać, kurcze strzał był idealny. Być może to przez to, że urodziłem się w czepku, z drugiej strony patrząc jestem zodiakalnym lwem, a lwy są stałe w uczuciach, w moim przypadku to idealnie się sprawdza. Powiem szczerze różnica wieku jaka jest między nami 7 lat jest niewidoczna, to może przez to że ja zawsze nie wyglądałem na swój wiek i to mogło zmylić moją obecną żonę. Dlatego uważam, że warto walczyć o siebie mimo różnicy wieku i nieważne co przecież Oni (zazdrośnicy) mówią, ważne że my dobrze się czujemy w swoim towarzystwie. Niech tak już pozostanie.

Zakochana niektóre wypowiedzi mogą Cię ranić ale wierz mi warto spróbować, jeżeli tego nie zrobisz to będziesz żałować do końca życia.

Zapomniałem, ale nie wiem czy wiesz, że życie jest piekielnie krótkie i bierz co Ci daje. To moja propozycja dla Ciebie na ten dzisiejszy wieczór. Myślę, że się skusisz.

Gość Agata Kg5546
To trudne. Romans może być oczywiście, ale ile potrwa? Pewnie jednak czasem jest i na całe życie, jeśli to prawdziwa miłość. :)

Gość gbbbbbbbbbbbfds
obrzydliwe

Gość Agata Kg5546
Dlaczego?

Jamciamamcia może nie myśl tylko pozwól innym spróbować, a z czasem może Ktoś opowie Ci jak to się skończyło. Wtedy będzie czas na ironię i krytykę. Pozdrawiam i życzę więcej pozytywnych impulsów.

Gość jamciamamcia
mario100 a jak moze sie niby skonczyc taki związek jak autorki:-) Toż to przecież 17 lat róznicy. Pobedą jakis czas ze sobą(stawiam na czas dosc krotki) i rozejda sie,bo niestety,tylko jakis nierozgarniety facet chciałby w wieku np.40 lat miec koło siebie 57 latkę :-) mario100 a pozytywnych impilsów mam bez liku :-) To,że pisze jak pisze nie oznacza,ze jestem zgorzkniała :-)

Gość witaj gwiazdko
tak niech szuka 16 atki debil

Gość no...cóż...
Zapendowska( tak, ta pieknośc z must of de music) ma 16 lat MŁODSZEGO męża od 20 lat. To jest dopiero zagwozdka:) Jak miałam młodego kochanka, 18 lat młodszy i o dziwo bardzo przystojny 21 latek. Byliśmy 3 lata, błagał mnie o rozwód, wkręcił się na maksa ale ja byłam nieugięta, zaczął robić nieziemskie jazdy ale w końcu się ogarnął. Było mi przykro jak się rozstawalismy, nie dałam rady go dłużej znieść- zresztą, podejrzewam , że zaczął szukac sobie kogoś w swoim wieku pod koniec nas. Wiem ,że mnie kochał ale z perspektywy żałuję straconego czasu choć nie żałuję seksu, jego miłości.Niestety młodzi faceci rzadko są w stanie zaakceptować fakt niezależności kobiet dorosłych. U mnie niestety dochodził jeszcze fakt, że mam rodzinę której na szczęście nie straciłam.

Gość lkpoi0-09
Pewnie dla kasy.