Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutna159

prosze o porade

Polecane posty

Gość smutna159

pare lat temu przylapalam mojego chlopaka z którym byłam 7 lat.... z inna dziewczyna w łózku... czuje zlość i czułam ja przez wiele lat. zaczyna ukladac sobie zycie od nowa... poznalam kogos. ten chłopak wie o tym co sie wydarzylo, i wie ze od 3 lat byłam sama. sadzi ze wciaz cos czuje do tego idioty -a tak nie jest, i dlatego przez tak długi okres byłam sama.... chce mu napisac sms... aby zrozumial ze to co było jest dla mnie sprawa zamknieta, nic nie czuje do niego, ze chce zaczac zyc od nowa, a bylam sama bo nie moglam sie pozbierac... a nie przez uczuciedo tego smarkacza.... nie wiem jak ubrac to co czuje w słowa...pomozecie

Chcesz napisać sms do byłego czy obecnego? Bo nie rozumiem. Oba zresztą są bez sensu. Były - to były, nie piszesz, żeby cię nagabywał, więc bez sensu pisać. A obecny? Po co pisać, skoro możesz mu wszystko powiedzieć w oczy. W smsie nie zmieścisz treści, o emocjach nie mówiąc.

Gość Eleeena
zgadzam sie z kolega wyzej-lepiej powiedziec, niz pisac.Skoro musisz udawadniac , ze nie jestes wielbladem, znaczy , ze zbyt mu az tak nie zalezy na waszej relacji. Bo czlowiek ktoremu zalezy , wlozy wysilek w poznanie drugiej osoby, wslucha sie w to co mowi, poobserwuje rozwoj sytuacji. Ja tak przynajmniej mysle. Ale, jesli zapierasz sie na napisanie takiego wyjasnienia dla niego, napisz krotko. Nie rozpisuj sie , bo wyjdzie , ze sie tlumaczysz podejrzanie . A z wczesniejszego zycia tlumaczyc sie nie musisz. Ja bym napisala tak - moj wczesniejszy zwiazek jest historia, zamknieta na zawsze.By uporzadkowac mysli, uczucia , serce potrzebowalam czasu .Dla mnie bylo potrzeba ,az 3 lat. Teraz jestem gotowa na nowy zwiazek, gdzie nie ma miejsca na klamstwa , oszustwa . Zalezy mi na twojej osobie i milo mi bedzie , jesli damy sobie szanse na poznanie sie i rozwoj uczucia. Tyle ode mnie .Reszte zostawiam w twoich rekach.