Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nedzarka

ludzie gdzie wy w polsce zarabiacie 4000 pln

Polecane posty

Gość nedzarka

jestem chyba nieprzystosowana spolecznie, nieinteligentna skoro nie moge znalezc roboty nawet za 1500

Gość zroieeeer
mam to samo

Gość w Warszawie
:)

Gość nedzarka
i co robisz w tej warszwie?

Gość fjdhgjkfdghlfhgf
ja pracuje w szkole i dorabiam na korkach. mam 3500 zł na reke

Gość jolkajolkaniepamietam
mój m w mieście 35 tys mieszkańców 5 tys na rękę jako inżynier w firmie z branży motoryzacyjnej ja 6-8 ys własna działalność

Gość Dżobak
Ja bym chciał zarabiać 1700 zł

i co, wystarczy do wawy wyjechac? tez chce zarabiac duzo:)! do marynarki nie kazdy sie nadaje:D, a dla samej kasy nie ma co isc, bo sie nie skonczy, musi byc smykalka.

Gość nedzarka
a co robicie w tych waszych wlasnych dzialalnosciach, skad macie zlecenia i klientow, placa wam w ogole i na czas?

klienci płacą bo to handel odzieżą :) więc jak nie zapłaca nie dostaną towaru :)

i wiesz co myślę, że to nie jest kwestia nieprzystosowania społecznego nam się jakos udało, ale nie zawsze było kolorowo sukces to chyba nie poddawać się

Gość nedzarka
pozostaje wyjsc na ulice albo wyjechac ,choc i tak z tego nic nie wynika- to jest juz moja desperacja i takich jak ja. a jak slysze ze komus tam jest dobrze bo zarabia , to pytam , tak jak was teraz co robicie -bo nie wierze. w polsce jest bardzo zle i nawet jak wam sie"uklada" - to dobrze, ale cala masa takich desperatow, pozbawionych nadziei i mozliwosci nawet samodzielnej wegetacji wplywa na gospodarke. i zastanawiam sie co trzeba robic, jak , gdzie zeby przezyc w tym cholernym kraju!

Gość Dżobak
Ile można zarobić na żebraniu. CHociaż to jest bez ubezpieczenia i bez skadek ZUS. Teraz to ludzie nie dają kasy więc pewnie tak z 20 zł dziennie pracując tak 7 dni w tygodniu to można zarobić 600 zł To bez sensu

Gość 2 raz mezatka
chyba az tak zle nie ma Bylismy ostatnio w gorach , nie moglismy doczekac sie na kolejke linowa , tyle bylo ludzi.Tlum. W Szklarskiej nie moglismy nawet zaparkowac, wszedzie auta. Nie dokonca z tym zle chyba jest.

Gość ewwwwwa222
moj narzeczony pracuje w warszawie jako technolog w piekarni, zarabia 5 tys. Ma 23 lata. Tyle ze ma bardzo duzą wiedzę i doswiadczenie zwiazane ze swoim zawodem, ogólnie jest ogarniety i zaradny zyciowy:) 80% ludzi ktorzy przyjechali pracowac do warszawy pracuje latami po 1200-1500 zł bo do niczego innego sie nie nadaja a wydawalo tu jest tak kolorowo i z miejsca zostana biznesmenami bo w stolicy jest taki dobrobyt i wysokie zarobki:D

Gość prawdziwa woman
moj facet jest kierownikiem w firmie IT, w tej branży 4000 to podstawa, mniej na rozmowie kwalifikacyjnej mało kto mówi na okres próbny, i to nie jacyś administratorzy sieci w bankach, ale zwykli programiści tyle biorą głownie c#, czesto ludzie bez ukończonych studiów, ale za to z dużym doświadczeniem w programowaniu (miasto - Wrocław)

ja sie pochlastam, jesli bd zarabiac 1500. musze byc totalnie niezalezna i mam nadzieje, z mi sie uda ale widze przeciez ile ludzi ledwo ciagnie koniec z koncem i boje sie tego.

Gość prawdziwa woman
a zeby bylo jasne - bardzo czesto programiści po studiach pracują za 1500, ale to tylko ich wina, bo łapią pierwszą pracę po studiach, cale studia nie zdobyli doświadczenia i skoro słyszą ze jest tak zle, to są wdzieczni, ze ktos ich za psie pieniadze zatrudnia jesli ktos ma doświadczenie, nie jest boi dupa i potrafi się cenić, to w branży IT zarobi dobrze

Gość nedzarka
to co powinnam sie zajac teraz informatyka? ludzie, ilu moze byc informatykow,programistow- tez znam takich co wyciagaja 10 tys , jak i wiele lat bezrobotnych- nie ogarniam tej rzeczywistosci. a wyjscie na ulice -nie chodzi o zebranie-ale nasz zbiorowy protest, walke zeby cos zmienic, przeciez tu sie nie da zyc!!! fajnie, ze wam sie udalo, trafiliscie z wiedza w rynek,ale procent was jest maly w spoleczenstwie, przez co polska jest bardzo biednym i slabym krajem, beznadziejnie zarzadzanym

Gość były glina glina..
ba ja zarabiam 6 tys zł.

nie musisz być programistką zawsze możesz zostać grafikiem komputerowym :P zadałaś pytanie gdzie się zarabia 4k to Ci bardzo konkretnie odpowiedziałam gdzie, branżę i stanowisko, rzuciło mi się w oczy, bo wiem, że właśnie tyle proszą młodzi programiści na starcie u mojego faceta 4000-4500

Gość nedzarka
w polsce jak nie masz tzw.roboty-i jej szukasz to bez pomocy nie jestes w stanie sie przemieszczac zeby jej szukac- auto, paliwo,. hotel, telefony, internet, spotkania, ciuchy dla kogo jest ten kraj- za malo jestem cwana, albo pojde na kurs fryzjerski, co tu jeszcze innego moze sie przydac

"jak żyć" panie premierze. sami sobie drodzy państwo zgotowaliśmy ten los. w polsce jest naprawdę bardzo ciężko, to fakt. wszyscy którzy podają tu jakieś kwoty z kosmosu to albo wyjątkowi farciarze albo mitomani. a jeszcze nieźli są ci którzy twierdzą że to wina samych bezrobotnych że nie mogą pracy znaleźć.

Gość mkv
offerma a ty ile zarabiasz?

Gość jak uda sie to tysiaka
on nawet nie ma wlasnego mieszkania w wieku 40 lat to ile moze zarabiac ? 1200 na lape ?

Gość Dżobak
To ja się zapytam konkretnie. Mam 33 lata więc nie jestem jeszcze starcem. Nie mam pracy teraz. Skończyłem studia ale nie mogę znaleźć pracy w urzędach bo nie mam znajomości i nie jestem kobietą. Myślę nad pójściem na studia podyplomowe ale nie wiem jakie. Chciałbym pracę nie wymagającą duzego myślenia. Zarobki powyzej 1600 zł (najlepiej 1800)

Gość nedzarka
drodzy ci ktorym jest jeszcze dobrze-oby jak najdluzej! uwazajcie, bo to wszystko-otoczenie w jakim wy tez realizujecie swoje interesy- sie wali ! a do tego jeszcze obowiazkowe pracowanie do 70-tki, gdzie, za ile, kto w tym wieku bedzie zdolny i nieschorowany? zreszta po co i tak zusu juz nie bedzie! idziemy sie napic albo pobiegac?