Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jabłkozrobakiem

Niższy mężczyzna..

Polecane posty

Gość jabłkozrobakiem

W zasadzie nie szukam, żadnej pomocy, ani rady, po prostu chciałam się wyżalić. Mam 177cm i odwieczny problem z trafieniem na faceta, który odpowiadałby mi charakterem i jednocześnie byłby wyższy, albo mojego wzrostu. Poznałam ostatnio wspaniałego chłopaka, naprawdę cudownie spędza mi się z nim czas, ciekawie rozmawia oraz żartuje i widzę, że mu się podobam, że mnie lubi. Ale jest naprawdę dużo niższy ode mnie. O głowę spokojnie. Raz już to przerabiałam i nie czułam się komfortowo z chłopakiem niższym od siebie - ciągle miałam wrażenie, że ludzie się na nas patrzą na ulicy, musiałam schować głęboko do szafy wszystkie buty na jakimkolwiek obcasie i przekrzywiać głowę w dół, żeby go pocałować.. Boli mnie po prostu, że nie mogę znaleźć takich fajnych mężczyzn, którzy by byli nieco wyżsi.. Wyginęli? Nie mam kompleksów z tego powodu, ale jak tak dalej pójdzie to będę musiała sobie uciąć nogi, albo głowę.. :D

Gość a co ty sie dopiero dzisiaj
urodzilas? przeciez to teraz norma ze faceci sa nizsi od kobiet 🖐️

Gość jabłkozrobakiem
Widocznie dziś, ale nie znam pary, gdzie kobieta byłaby wyższa od faceta.

Gość Arnoold
A to Polska właśnie... Na zachodzie, w krajach, w których panuje wolność mentalna, takie problemy nie istnieją. W Polsce też niektóry łamią schematy :) http://alefaceci.pl/title,To-dopiero-para-Braciak-i-Hirsch,wid,11996314,wiadomosc.html

Gość nonono tak
oj tam, nie przesadzaj.. też mam 177 cm wzrostu i mój facet jest ode mnie niższy hmmm ok 10 cm, a jak ubiorę obcasy to już w ogóle.. po 1 ludźmi się ani troche nie przejmuj! a niech sie patrzą, osobiście mam to gdzieś po 2 nie skreślaj nigdy faceta ze względu na wzrost, bo możesz stracić naprawdę wyjątkowego człowieka i to tylko przez głupie stereotypy w społeczeństwie ja tam uwielbiam swojego miśka jakieś tam pochylanie się żeby go pocałować wcale mi nie przeszkadza, w łóżku wszystko się wyrównuje i wtedy to on nade mną dominuje :P

Gość jabłkozrobakiem
Tak właśnie myślę, że najlepszym sposobem byłoby wyemigrowanie :D Wiem, wiem i nie chcę go tylko z tego powodu skreślać, ale jak już mówiłam - przerabiałam identyczną sytuację i źle się z tym czułam. Dlatego od razu wolę w to nie wchodzić dalej, bo prędzej, czy później stwierdzę, że to jednak nie jest to czego szukam. I tak, wiem, miłość jest ślepa. Ale jak facet ma mieć mniejszy rozmiar buta niż ja.. No to co to za facet? :D

Gość smutna2424
To teraz normalne, że faceci mają od 170 do 175 cm wzrostu. Ja mam 168 cm i jak ostatnio założyłam obcasy to byłam wyższa od 95% mężczyzn i czułam się jak babochłop, bo jak to tak być wyższą od facetów? Ciekawe czemu to tak się dzieje, że faceci tacy niscy w dzisiejszych czasach, a kobiety wysokie?

Gość jabłkozrobakiem
smutna, a wyobraź sobie co się dzieje, gdy ja założę szpilki 13cm.. mam wtedy 190cm i co? Tragedia. A wysokie obcasy uwielbiam i nie chciałabym z nich rezygnować... Nie mówię, że mało jest wysokich facetów, chociaż faktycznie mogłoby być więcej, ale zawsze ci fajni i sympatyczni są ode mnie niżsi... I masz rację, ja już teraz czasami czuję się jak babochłop :/

Gość gghghghg
ja mam 176 i nawet nie czuje sie specjalnie wysoka- nawet w szpilkach. na brak wysokich facetów tez nie narzekam- nigdy nie miałam tego problemu. raz miałam nizszego, ale również nie był to dla mnie problem.

Gość jabłkozrobakiem
hshshshs, no i właśnie przez takie postrzeganie tracę wiarę, że to ma sens..

Jest dużo wyższych mężczyzn. Ja bym nie potrafiła być z niższym . Lubię wyższych tak o 15 cm :)

Gość jabłkozrobakiem
manaam, a sama ile mierzysz?

Gość 177mam
Skąd ja to znam... ;)

Gość danilllo
Ja miałam niższego, na początku nie przeszkadzało mi to ale z czasem jednak zaczęło. Zalezy co kto lubi. Ja jestem nawet wyższa od Ciebie i wiadomo, ze jest mniejsze pole manewru przy wyborze ale bez przesady :D