Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Happy_timee

spełniajmy swoje marzenia :-)

Polecane posty

Zakładam temat o marzeniach, pragnieniach które byście chcieli zrealizować, spróbować... Często jest tak że czegoś pragniemy ale nie zawsze jesteśmy w stanie znaleźć kogoś kto chce spełnić lub uczestniczyć w realizacji tych marzeń lub po prostu na żywo wstydzimy się o nich mówić. Może tutaj znajdzie się właśnie taka osoba która ma podobne pragnienia? Np: moim marzeniem jest spotkanie i spędzenie magicznej nocy ze starszą ode mnie kobietą. Sam mam 28 lat a chciał bym poznać kobietę ok 35 do ok 40 lat. marzą mi się pieszczoty uprawiane na wszystkie sposoby ale bez seksu... chodź by nie wiem jak chciało by się taki stosunek odbyć... powstrzymać się i pozostać przy wszelakich innych pieszczotach i doznaniach. Dla mnie jest to w jakiś dziwny sposób nakręcające. Może ktoś ma podobnie? Podzielcie się swoimi pragnieniami dajmy się odnaleźć dla ludzi które mają podobne marzenia. Zapraszam do dyskusji :-)

Gość Nooo!
Tez mi marzenie ha ha....!!!!! Ja tam wole wyjechac na stale do Portugali! Mam tylko takie marzenie.....

Gość nudno tu
teraz to wszyscy maja marzenia niektorzy sie wstydza powiedziec

Gość Jola z pralni
A ja to jedno takie mam marzenie, taksówkarzem w nowym jorku bym chciała być.

Gość ta ta ra ta
nic oryginalnego, z dwiema dziewczynami ;)

Gość Dżek
witam /heppy myśle że to fajny temat i napewno się rozkręci bo wiele jest osób które są w związku i marzą o wielu rzeczach ale ich to krepuje bespośrednio rozmawiać ....super .....odezwe się

Gość pojdziesz doPIEKLA
''Bezgłowe ciało dziecka w pieluszce leżące obok dwóch zmarłych kobiet. Niemowlę, jego małe nóżki ociekające strugami krwi, zastrzelone w plecy pojedynczym nabojem. Zamordowane niemowlęta, ich ciała sczerniałe podczas rozkładu, rzucone na sterty śmieci razem ze sprzętem izraelskich żołnierzy i pustymi butelkami whisky;'';';' o,a ty masz zabawy wstydz sie!

Gość ffffffffffffffffffuuuuuuuuuuuu
ja bym chciala umiec angielski perfekt ale do tego musze wyjechac

Gość Jestem mamą:)
Ja bym chciała wyjechac na stałe za granicę i tam pracować. Podejmuję juz pewne kroki ku temu,ale droga do celu przede mna jeszcze dłuuuuuga.

Ja mam takie jedno marzenie aby odciąć się od codziennej rzeczywistości, zapomnieć o problemach, przestać się denerwować, spojrzeć na siebie gdzieś tam z góry. Chciałbym być choć raz wolny jak ptak, nie interesować się niczym..., to takie małe skryte marzenie wierzę, że kiedyś gdzieś tam się spełni.

Gość Dżek
Uwielbiam dawać radość rozkosz ....dziewczynie obserwować jak się wije z roskoszy jak jej dobrzy ...widzieć jak odlatuje ..tak jej przyjemnie ..oj ...uwielbiam to

Autorze tematu widzę, że życie jest tak ciężkie że ludzie boją się marzyć albo marzą tylko boją się o tym mówić.

Gość Dżek
mario1 00 zgadzm sie z tobą ...........próbuje odejść od tej szarej rzeczywistości i podjąć naprawde coś fajnego ...........i naprawde dla NIEJ ...aby ODLECIAŁA

moje marzenie jest proste: chciałbym aby ktoś zerżnął moją żonę. Zrobiłby jej naprawde dobrze swoim sporym kutasem, a ona by mu potem obciagnęła. Z połykiem lub wytryskiem na co on akurat by miał ochotę. Wytrysk powienien byc spory...

Gość NikitA ( 20:12 )
ja marzę o jednym konkretnym... . jestem akrobatką. chciałabym aby wreszcie ktoś to wykorzystał. kiedyś mnie jeden facet zapytał czy umiem takie pozycje podczas seksu, a ja mu na to, że tak. chciałabym żeby tak ktoś mi kazał robić takie pozycje, np. szpagaty, i mnie tak... wiadomo.:)

Gość nudno tu
a mi sie marzy seks z starszym.............ja mam 25lat dodam

bardzo się cieszę że wreszcie temat wskoczył na odpowiedni tor ;) liczmy że znajdą się osoby mające podobne pragnienia a może dojdzie do ich realizacji ;)

Gość twoja mmm
moim marzeniem jest Hiszpania :)

Gość twoja mmm
a drugim marzeniem jest Hiszpan :)