Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość julita25

problem

Polecane posty

Gość julita25

mój problem polega na tym, że jestem chorobliwie zazdrosna o swojego faceta. jestem zazdrosna o koleżanki z pracy i o każdą dziewczynę z którą ma jakikolwiek kontakt. wyobrażam sobie od razu ze z każda mnie zdradzi. często się o to kłócimy bo on ma już tego dość. ja jestem zazdrosna nawet o to, że patrzy się na dziewczyny w teledyskach. jesteśmy razem 3,5 roku i nie mam powodu żeby mu nie ufać, więc dlaczego tak jest? czy wy też tak macie? proszę pomóżcie jak sobie z tym poradzić

Gość i wizyta u psychiatry
o wczasach w zakładzie zamkniętym nie wspomnę ! :D

Gość Ewa 24
abo faktycznie prblem lezy w tobie albo Twoj facet daje ci znaki, po których mozna sądzić, że jest zdolny do zdrady, żartuje na ten temat, oglada się za laskami, usmiecha gdy ogląda (razem z Tobą) te teledyski. Zalezy jakie on ma podejscie do innych kobiet Ja mialam takiego faceta i tez bylam o niego zazdrosna, on sie czepial ze mu nie ufam, a ciagle ogladal sie za dziewczynami (nawet brzydkimi), jak widziala w teledysku lub filmie jakas fajna laske to zawsze komentowala, mial kolezanki... Zdradzil mnie w sierpniu z kolezanka po dokladnie 3,5 roku zwiazku, dowiedzialam sie we wrzesniu... Przystojny jest Twoj facet?

ja kiedys tez bylam piekielnie zazdrosna. bedac mlodsza i glupsza. teraz troche podroslam, zrozumialam. :) Kochana! powiedzmy sobie szczerze - gdyby on chcial Cie zdradzic - zrobilby to. Tak naprawde nie masz na to wplywu. Po prostu musisz mu zaufac! Nauczyc sie wypierac te mysli z glowy! Naprawde sie da :) Ja pamietam u mnie te przemiane. Z zazdrosnicy, ktora gotowala sie w srodku na widok usmiechajacego sie mojego chlopaka do pani w sklepie, na dziewczyne, ktora rozumie, ze przeciez to normalne! Przestalam sobie wkrecac wszechobecne zdrady, przestalam weszyc. Zaufalam. Czuje sie pewniejsza siebie! I jesli tylko kiedykolwiek cos mialoby pojsc nie tak - to jego strata. nie moja. Wyprzyj to. Bo to poczatek konca zwiazku. Tego nie da sie wytrzymac. Musisz ufac, bo inaczej zwariujesz. I on tez ;)