Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość blizej closer

wczoraj ogladajac film zdalam sobie sprawe jaka jestem zenujaca dla bylego

Polecane posty

Gość blizej closer

dziewczyny po rozstaniu,ktore nie mozecie sie ogarnac po rozstaniu i nie mozecie sie ogarnac. wczoraj obejrzalam film Closer(Blizej) i tam byla taka dziewczyna co ciagle zgadzala sie na poznizanie siebie,zdrady byle tylko byc z swoim facetem.tam jest taka scena jak go prosi zeby nie odchodzil.Wkoncu wybral kochanke,po jakims czasie wszystko sie sypnelo z nowa i chcial wrocil do tej bylej,ale wtedy gdy dala mu nadzieje ze wszystko bedzie dobrze,on byl szczesliwy,ze "glupia" mu wybaczyla,wtedy ona mu powiedziala,ze juz go nie kocha.A wtedy to on zaczal ja blagac zeby nie zostawiala go. i tak ogladajac to,tak sobie pomyslalam " boze,czy ja naprawde jestem tak samo zenujaca jak ta bohaterka?" normalnie plakac mi sie chcialo,ze on tak mnie widzi... wezcie obejrzcie i zastanowcie sie na soba tak jak ja... troche mnie otrzezwil ten film...

Gość zezowata zołza
jak miałam 2 lat też byłam taka głupia :-)

Gość Dzieci niczyje
każdy ma swoją granicę... której przekroczenie powoduje że umierasz na wdzięki tej drugiej osoby i wkładasz dokładnie to, co wyjełaś Po wyjęciu zawleczki granat mozesz już tylko wyrzucić :classic_cool:

Gość blizej closer
lada moment bede miec 23lata!chyba juz czas skonczyc z naiwnoscia..

Gość Dzieci niczyje
skończenie z naiwnością oznacza skończenie z zyciem nie ma prawdziwej relacji jeśli nie ma w niej zaufania. a jesli jest zaufanie - to zawsze druga strona moze je wykorzystać

Gość blizej closer
z ta naiwnoscia chodzilo mi,zeby przestac sie ludzic,ze cos dla niego znacze,ze moze wrocimy do siebie,ze on mysli o mnie...

Gość malska
a ja wczoraj spotkalam sie z bylym na seks zaproponowalam to gdy on zaproponowal wyscie na piwo...nie zgodzil sie najpierw napisal ze '' to nie jest dobry pomysl'' ale po jakims czasie napisal ze ok spotkalismy sie kochalismy cala noc bylo genialnie i uwaga to nie bylo zwykle ruchanie to bylo kochanie sie ze soba ten dotyk itd. spalismy cala noc w naszej dawnej wspolnej sypialni chcial zebym sie przytulila glaskala go po glowie czyli robila wszystko to co kiedys robilam bedac z nim pytanie teskni?