Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anonim1111

Pomocy !

Polecane posty

Gość anonim1111

Witam, jeśli uprawiałem seks z kobietą dzień po jej okresie, bez gumki, bo miała dni bezpłodne w dodatku sie nie spuściłem to czy jest możliwość ciązy ?

zawsze jest możliwość ciąży jeśli uprawia się seks bez zabezpieczenia, podejrzewam że dni NIEPŁODNE (a nie bezpłodne) wyznacza sobie na oko w kalendarzyku a ta metoda ma taką skuteczność jak horoskop

Gość anonim1111
No ale sie nie spuściłem, więc wszystko powinno być ok.

ale w preejakulacie też moga być zdolne do zapłodnienia plemniki, stosunek przerywany to żadne zabezpieczenie

Gość anonim1111
To było tak, że założyłem gumkę, ale potem sie zorientowałem że pękła, założyłem drugą a ta już była w porządku.

Gość ptaszorek
nie ma takiej opcji skoro sie nie spusciles a nie kropelkujesz jest to wykluczone poreszte organizm kobiety produkuje jajeczko dopiero po 11 dniach od dnia konca miesiaczki

Gość bywalczyniiii
"nie ma takiej opcji skoro sie nie spusciles a nie kropelkujesz jest to wykluczone pores" i z takich wiadomości się biorą dzieci Stosunku Przerwanego "organizm kobiety produkuje jajeczko dopiero po 11 dniach od dnia konca miesiaczki" i z takich wiadomości biorą się dzieci Kalendarzyka małżeńskiego.

"organizm kobiety produkuje jajeczko dopiero po 11 dniach od dnia konca miesiaczki" Różne bzdury już słyszałam i myślałam, że już nic mnie nie zaskoczy. :D I co to za słowo-poreszte? :o 🖐️

poreszte to znaczy poza tym, ale nie wiem w jakiej części Polski tak się mówi, pewnie tam gdzie się wychodzi na pole a 3 czyta "czy"

ale są cytaty z użyciem tego nie? jak sie w google wpisze, to przynajmniej mozna wydedukować znaczenie

Ale mnie nie interesuje znaczenie tego słowa, bo jestem tak genialna, że udało mi się to wywnioskować z kontekstu. Dałam jedynie wyraz swemu niezadowoleniu z powodu używania takich potworów językowych, które prawdopodobnie nie są nawet regionalizmem, a zwykłym błędem językowym. 🖐️

no to trudno :P nic więcej się nie dowiesz na temat tego tworu bo gugle milczą :(

Gość anonim1111
Wiec?