Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bywale1287

UK - coś tam da się poderwać...

Polecane posty

Gość bywale1287

Może niedługo wyjadę do Wielkiej Brytanii. Angielki słyszałem że brzydkie. Polki słyszałem że lecą na angoli i nie chcą polakó. Można tam znaleść jakąś dziewczynę?

Gość samantha fox w wersji light
Mozna. Ambitne dziewczyny nie rzucaja sie w oczy. Nie znajdziesz takich w klubach na pewno. Nie radzilabym tez szukac w polskich kosciolach. W sumie to wspolczuje. Sama mieszkam w UK ponad 12 lat i wiem jak tu jest. Czemu chcesz przyjechac wlasnie tutaj?

Gość rtyurtyuirtyuiotyui
inne pasje? polska kobieto odloz na chwile te drzobiazgi spojrzyj w lustro idz do kosmetyczki do kina na zakupy i na swoj wybor filmu i spytaj sie kim jestes http://www.youtube.com/watch?v=_7_lUjSr69A

Gość bywale1287
Chcę przyjechać do pracy. Na długo/ To co chłopaki podrywają tam? Imigrantki? Nie podobają mi się murzynki...

Jeśli chcesz poderwać "coś" to kluby i podpite panny będą w sam raz. I co z tego że brzydkie? Walniesz sobie kielicha i wszystko wyda się piękne :)

Gość bywale1287
a co powiecie o Angielkach, imigrantkach i Polkach - które najlepsze, jak to jest w rzeczywistość?

Gość almond oil
A jak z facetami? Czy poza nachlanymi anglikami o świńskim wyglądzie są jacyś ''prawdziwi mężczyźni''?

ludzie jezu jakie wy pytania zadajecie :D da sie poznac normalnych ludzi! :D ja jestem dowodem w lipcu przyjechalam w sierpniu poznalam w pracy polaka, i bylismy razem i dopiero teraz w grudniu sie roztsalismy, a poznalismy sie w 2008, wiec dlugo dosyc to trwalo jest masa normalnych osob, ale jest tez masa cwaniaczkow wiec to zalezy w jakim towarzystwie sie obracacie sa ludzie samotni, sa pary, jejku gdzie wy sie wychowaliscie? 20lat przed tv czy jak?

Gość almond oil
Agnieszka Mam pytanie,może głupie,ale jak ze wzrostem facetów,czy są tacy naprawde wysocy?

sa wysocy jak i niscy ;) grubi i chudzi jejku tam jest normalnie, tam wyjezdzaja normalni ludzie ktorzy jada albo zeby zyc, i tam sobie zycie ukladac albo zeby sobie dorobic wiec tam sa normalni! :P

Gość bukowisko
Tylko żebyś autorze za bardzo nie cwaniaczyl z podrywem. Mam nadzieję że nie jesteś typowym polskim dresem bo takich nikt nie chce. Wczoraj wlasnie taka chamska grupę polaczkow spotkałam na swojej drodze. Brudne dresy, piwo w łapie a z otworu gebowego same kurwy leciały :D Mojemu chłopakowi wyjaśniłam że to polacy w czasie godow ;) A zaczepiali laski po polsku :D w Angli. Przegrancy którzy dawno kobiety nie mieli i jeszcze długo nie będą mieli

Gość Masterka jedii
Bedac polakiem nie liczylabym na jakiekolwiek powodzenie. Ani to przystojne czy kulturalne, o ubiorze nie wspominajac. Znam pare małżeństw dla wizy z Brazylijkami ale na romans nie licz, to nie wasza liga ;)

Gość bywale1287
a Polacy jakie mają dziewczyny w UK? Angielki? Drechów i złodziei nienawidzę, niezadaje się z takimi ani nic z tych rzeczy

Gość Masterka jedii
Polacy których znam są z Polkami( żony które przywieźli z polski) a reszta to wieczne single. Niestety single-buraki które są dresami. Znałam jednego fajnego ale wpadł w narkotyki i koniec już nie mam z nim kontaktu, bo towarzystwo nie dla mnie. Znam 3ech którzy są z Brazylijkami ale nie udają że dla to fikcja żeby laski dostały wizę. A te ich laski latają po klubach z innymi. Jeśli chcesz fajna Polke to radzę brać się za te które dopiero tu przyjechały. Reszta to niestety cwane albo przeleciane przez każda nacje pustaki.

Gość Do masterka jedii
Nie zgodze sie z toba. Ja mieszkam w uk od 6 lat i jakos sie nie puszczam, cwana tez nie jestem. Jezeli chlopak jest mily, normalny, porzadnie wyglada i ma cos w glowie, to dlaczego nie mialabym sie z nim spotkac?

Gość numerowaaaaaa
Je tez tu jestem juz ponad 6 lat i nie uwazam, zeby popsul mi sie charakter :O jakbym nie miala chlopaka to chetnie spotykalabym sie z Polakie, jesli by byl fajny i jesli nie bylby rasista czy homofobem.

Gość dobra radaxxx
Taka rada : jeśli poznasz jakąś Polke zarzadaj testów na HIV. Nawet te (a zwłaszcza) samotne mamuski biorą do łoża każdego bo niepocieszone i takie biedne są . Czyli biorą na litość. Polki bez testów nie ruszaj nawet jak ci opowiada że przez 5 lat nikogo nie miała. Kumpel się tak wkopal. Rozstał się z taka cnotka na emigracji a parę lat później okazało się że ma HIV, a ona przed nim miała męża z Afryki. Mówię serio.

nie wiem czy sie da.. mam wrazenie ze tu kazdy jest zajety!! to jest az dolujace. wiekszosc moich znajomych ma kogos. a ja o, sama taka. singielka rozbawiajaca wszystkich na imprezach (jak sie upije oczywiscie)..

Gość zdesperowana domowa zona z kom
potwierdzam, w uk czai sie sama patologia, dno, chamstwo i brzydota, jezeli szukasz sobie zyciowego parnera to tylko w polsce sami praworzadni, wyedukowani, kulturalni i piekni ludzie. Na szczescie cala cholota sie zjechala do uk i zostal sam wyzszy sort ;)

Gość a mnie zastanawia cos
Ile masz lat autorze? Podaj chociaż przedział wiekowy to można ci doradzić do jakiej nacji masz na emigracji dobijać :)

Gość arkadia zlote tarasu w uk
jestem juz tu 4lata i rozne nacje przelecialam, hahhaah wszystko tylk nie polacy..

da sie. murzynki- tylko to wstyd i Hiv mozliwy :) angielki tez leca, ale to moze byc kilka numerkow co najwyzej, pozniej cie odstawia. te ladne to i tak nie spojza na ciebie, chyba ze masz kase i znasz jezyk. tam w ogole nie ma slubow angielek z polakami praktycznie. polki na angoli leca, ale te co tam chca zostac. hinduski sa po za zasiegiem. pakistanki to moga ci leb odtrzelic. duzo polek jest w burdelach, sporo bierze sluby z brudasami, dlatego maja opinie latwych generalnie.

Gość hihihiiiii
Wstyd!! Moi " znajomi" jak sobie zamawiają prostytutki do domu to zawsze polki.... A weź sobie wyobraź że spotykasz takie gowno i wmawia ci że jest Maryja Dziewica :D

Gość wydaje mi sie ze....
Tyle polskich dziwek w Londynie a zastanawiam się ilu mężów czy partnerów robią w jajo. Takie dziwki też do końca życia nie będą same a naiwniakom pewne bajki wmawiają że tylko jeden partner itp.

Gość tiktac
jestem tutaj 6 rok i do tej pory spotykam samych dupokow, burakow i materialistow o bardzo waskim swiatopogladzie! Polscy faceci jestescie beznadziejnie....ci fajni musza byc na serio dobrze ukryci!

Gość E.Dabrowska83
lol;p dobrze ze sobie męża przywiozłam;p

Gość alaka
ja zawsze kłamię, ze nie jestem z Polski jak jadę do UK:/ Oni i tak mi zawsze inną nację przypisują:/