Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jakspytac

JAK SPYTAĆ CÓRKĘ CZY UPRAWIA SEKS?

Polecane posty

Gość jakspytac

Jak spytać 17letnią córkę czy uprawia seks? Ma ona od 1,5 roku chłopaka 19letniego, naprawde miły, kulturalny sympatyczny ale ostatnio zastanawiałam się czy oni to ze sobą robią ? Mam podejrzenia ponieważ ostatnio miałam wrażenie że wchodząc do domu po pracy (wróciłam o 2h szybciej, bo źle się czułam) przerwałam im w tym.. widziałam coś takiego w ich spojrzeniach zaskoczone miny rozczochrane włosy itp itd.. nie wiem co mam o tym myslec no po prostu bylo po nich widac. Czy 17lat to odpowiedi wiek, chcialabym z córką pogadac o tym normalnie ale nie chce doprowadzic do klotni miedzy nami ani zeby sie obrazila czy cos kto mi doradzi ..

Gość krolowa jadwiga
mam 18 lat i byłabym przynajmniej zażenowana gdyby mnie mama o to zapytała... jeśli nie chce się znać odpowiedzi to lepiej nie zadać pytania :)

Gość teska44
ja mam chłopców dorosłych juz (nie żonatych) ale zawsze z nimi o Tym rozmawiałam nawet sami chcieli

Gość akjkjkjksjks
Ja też mam 17lat, i normalnie rozmawiamy o seksie, wie że uprawiam go ze swoim chłopakiem.Ale zawsze miałysmy dobry kontakt, tego nadrobić sie nie da na potrzeby zaspokojenia ciekawości.

Nie pytaj ja o to, bo ryzykujesz, że sklamie z obawy, że tego nie zaaprobujesz. Zasugeruj raczej, że skoro ma chłopaka, to powinna iść do ginekologa, zacząć zastanawiać się nad antykoncepcja, nad profilaktyka zdrowia. Zaproponuj, że jej zafundujesz wizytę w prywatnym gabinecie, żeby mogła spokojnie porozmawiać z lekarzem i powiedz, że jeżeli zdecyduje się na tabletki anty, to będziesz je finansować. 30zł na miesiąc i będziesz miała świadomość, że nie zostaniesz przypadkowa babcia a przy okazji córka wiedząc, że ma w tobie oparcie będzie z tobą szczera i kiedyś, jeżeli będzie miała problem, to będziesz pierwsza, a nie ostatnoa osoba, która się o tym dowie. I nie myśl, że w ten sposób popychasz ja w stronę seksu - ona i tak to zrobi, a w twoich rękach jest to, czy zrobi to mądrze ;)

Oczywiście, że go uprawiają. Żaden 19-letni chłopak nie byłby tak długo z dziewczyną bez seksu.

Gość do Nei.....
Gdyby mnie matka zasprowadziła do ginekologa i pow. że opłaci mi tabletki, pomyslałabym że to ten czas, wiek i że może już powinnam to zrobić skoro matka nawet mi mówi... Fatalny pomysł, raczej porozmawiać czy już go uprawia i wtedy, a nie tak w ciemno

mój chłopak nie ma jesczze 19-stu lat , jest ze mną rok a przede mną miał ok.10 partnerek seksualnych.. W tym wieku wszyscy uprawiają seks. Także możesz być pewna, że Twoja córka również.

Nie powiedziałam, żeby ja zaprowadzila, ale że jej zafunduje prywatną wizytę, jeżeli będzie chciała. Oczywiście może wciskac córce gadki umoralniające, że najpierw szkoła, nauka itp. :o Ale wiem ze znanych mi z własnego otoczenia przykładów, że z lekarzem soie rozmawia dziewczynom łatwiej niż z matka bo nie ma niepotrzebnych pobaw i emocji z obu stron.

Gość Osiemnastolatka18
Nigdy bym nie poszłą do łóżka z 18l który przebzykał już 10 lasek. Wy macie swiadomość zagrożeń, zarażeń. ?? Czy kąpiecie się i zakładacie brudne majtki bo tego nie widać?? Zadbanie to szanowanie sie i odpowiedzialny wybór partnera. "Seks to moda, kazdy go uprawia" --co za głupota, jak koleżanka sie zesra to ty też??

Gość oczywsite jest to
ze uprawiaja seks, dam sobie rece i nogi uciac ze tak, ej no sa ze soba dlugo jak na ich wiek, chlopak 19 lat, ona 17 , przeciez to jest jasne jak slonce. A co do pytania to zalezy jaki masz kontakt z corka. Jesli nie rozmawiacie o seksie to nie pytaj, nie badz wscibska, bo ze seks uprawiaja jest pewne, a jak corke chcesz zazenowac czy mialaby cie oklamac a atmosfera juz nie bedzie taka jak wczesniej to nie pytaj wcale bo nic nie zyskasz a stracisz.

zassze uprawiał seks w gumkach, wiec na nic nie jest raczej chory. Zakochalismy sie w sobie i to ile miał przede mną partnerek nie jest dla mnie żadnym problemem , bo liczy się to co jest tu i teraz i kocham go najbardziej na swiecie;)

Gość Osiemnastolatka18
Prezerwatywa nie chroni przed HPV, a gdy uprawił seks oralny to moze mieć wszystko- hcv, no wszystko!! Mam rodziców którzy są nosicielami HIV, przeszłam całą mase szkoleń, kursów itp. I być moze przez to nigdy bym nie poszła do łóżka z takim chłopakiem.

Manaam, a seks oralny też uprawiacię w gumce? Bo HPV można się w ten sposób też zarazić i też po latach może skutkować rakiem - w tym wypadku gardła :P Wyobraz sobie, że kiedyś robił minetke pannie, która jest nosicielka HPV i twój chłopak też się zainfekowal i spokojnie, żyjąc w przeświadczeniu, że uprawiacię bezpieczny seks z wyrazami gorącej miłości przekazał go tobie...

Gość no ty masz za problemy
chyba kursy w okazie, głupia sikso, puknij się w ten pusty łeb

Gość myślę że ...
dla mnie to nie problem ! :) koniec języka za przewodnika :P

My nie używamy gumek, ja biore tabletki. Z poprzednimi dziewczynami zqwsze zabezpieczał si.e gumkami.

Gość Osiemnastolatka18
no ty masz za problemy chyba kursy w okazie, głupia sikso, puknij się w ten pusty łeb Sam/a masz pusty łeb. Każdy kto twierdzi że HPV, nie zaraża sie przez sex oralny jest niedouczony i zamiast siedizeć na kafee powinien pogłebić swoja wiedze. Aids WZW, HCV-NBV , HTLV 1' te wszystkie choroby są przenoszone drpoga płciowa, nie mówiac o kile rzeżączce etc. Może sam sie doucz kretynie

Gość Osiemnastolatka18
Uwielbiam tą INTELIGENCJE kafee, która wyzwie cie od debili samemu nie mając racji..

Gość Damazy99
Lepiej nie pytaj. :(

Gość Damazy99
Bo dostaniesz w ucho, albo po nosie.:((

Gość gość
Ladna ma chlopaka wiec juz sie puszcza

Gość gość
nie pytaj, jak będzie spała to wsadz jej palec do pochwy i zobaczy czy ma błone albo spytaj jej chłopaka