Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fanka anime

Półmetek, studniówka

Polecane posty

Gość fanka anime

Co wspominacie lepiej? Jestem po półmetku i w sumie jakiegoś wielkiego szału nie było. Jak dla mnie to za duzo zachodu jak na jedną imprezę. Kiecka, buty, fryzjer, kosmetyczka, a tak na prawdę to tylko jeden wieczór i tyle. Na zwykłą imprę nikt nie chodzi do fryzjera i w ogóle, wiec nie wiem po co tu się tak stroić nie wiadomo jak.

Gość 997 raticus simian 666
Studniówka to taki sam szajs jak wesela!

Gość fanka anime
no wiem właśnie, nic specjalnego. Po co robić takie zamieszanie z imprezą z byle powodu

Na półmetku nie byłam. Byłam na studniówce, w sumie też bez szału, najpierw chlałam na 'balu', potem jeszcze ze trzy godziny pod stacją benzynową :P

Gość fanka anime
w klubie to nawet lepiej, bo idziesz w zwykłych ciuchach i nie ma zamieszania, a u nas tak się z tym rozdrabniają :o

Gość Piersióweczka
Ehh połowinki były najgorszą impreza w moim życiu Studniówka była już lepsza, ale też do kitu Nie byłam lubiana w klasie i każde wspólne imprezy z nimi były dla mnie udręką. Nie poszłabym ale wychowawczyni mnie zmusiła 🖐️ Nie tańczyłam nawet poloneza. Chyba nikt nie chciał ze mną tańczyć. Z połową chłopaków byłam skłócona, a druga połowa to mośki i oni też nie tańczyli hehe:) Mam płytę ze studniówki. obejrzałam raz, z mamą-bo bardzo chciała :O miałam ją nawet wyrzucić w peezdu, ale pomyślałam, że zostawię ją. Może za 15 lat zdobędę się na to by ją obejrzeć. Ludzi z klasy nie trawię do teraz. Mimo, ze minęło już kilka miesiecy od zakonczenia roku. Myślałam, że nienawiść do nich mi przejdzie po jakimś czasie, ale nie :D Gardzę nimi 🖐️ :D wiem, że oni mną tez na pewno.

U mnie półmetek był w zwykłej knajpie, więc po żadnych fryzjerach nie biegałam, byłam w spodniach. Było średnio. Za to na studniówce bawiłam się świetnie.

Gość fanka anime
Ja nie chciałam iść jako jedyna z mojej paczki, więc byłam w mniejszości, więc poszłam już. Ja tez nie latałam po fryzjerach i kosmetyczce, sama potrafię coś eleganckiego zrobić. Teraz się zastanaiwam czy iść na studniówkę :o Niby mówicie, ze studniówki lepiej to u mnie też tak będzie może?

Gość fanka anime
Czyli może być kijowo, ale poczekam ten rok. Kirepapa :D

Gość fanka anime
tak :D

Gość fanka anime
ja wolę coś romantycznego:P

Gość fanka anime
A ja głównie w yaoi. Jak zobaczę wszystkie to poszukam czegoś innego, haha :D DN jest bardzo chwalone, ale jakoś nie mogę się przekonać do zobaczenia, kiedy jest jeszcze tyle yaoi do obejrzenia :P

Gość fanka anime
ja zdecydowanie wolę anime :D ale sądzę, ze DN musze się zająć, kiedyś, bo sądzę, ze to byłby grzech :D