DariaXxX 0 Napisano Styczeń 7, 2012 Hej. Jak myślicie ile może spóźniać się okres? Spóźnia mi się już 14 dzień i nie wiem co mam myśleć... 2 Dni temu zrobiłam Test i wyszedł negatywny.. A test robiłam 3 dnia po... Robiliśmy w czasie kiedy okres spóźniał mi się już tydzień.. Proszę o szybko Odpowiedz. ;/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość iXXXXXXXXX Napisano Styczeń 8, 2012 Test wykryje ciąże najwcześniej około 10 dni po stosunku. Więc jeśli 3 dni po wyszedł negatywny to nie ma pewności, że nie jesteś w ciąży. Radzę poczekać trochę i powtórzyć test. A zabezpieczaliście się? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
DariaXxX 0 Napisano Styczeń 8, 2012 Niestety NIe, ale On nie spuścił sie we mnie... A Okres spóźnia się juz trzeci tydzien Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
DariaXxX 0 Napisano Styczeń 8, 2012 Niestety NIe, ale On nie spuścił sie we mnie... A Okres spóźnia się juz trzeci tydzien Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach