Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sofia.Sofija

co o tym myslec?

Polecane posty

Gość Sofia.Sofija

Znam kilka lat takiego faceta,ostatnio na sylwestra spotkalismy sie na imprezie,bawilismy sie razem i bylo super. po paru dniach znow spotkalismy sie na urodzinach kolezanki. Bawilismy sie i fakt wypilismy i calowalismy sie i bylo super,impreze spedzilismy razem,pytal sie mnie czy to jest szczere i czy jutro nie bede mowila,ze bylam pjana i ze to alkochol.powiedzialam,ze nie bo tez w sumie mi sie podoba on. pozniej odprowadzil mnie do domu.dzis rano napisal mi smsa jak sie czuje? i tak piszemy..umowilimsy sie na jutro zeby pogadac o tym. Sama nie wiem oco myslec .myslicie ze jest mna zainteresowany?

Gość Sofia.Sofija
kto mi doradzi co robic dalej?

Gość Eleeena
pisac, poznawac, umawiac sie na randki , cieszyc sie zyciem .

Gość Sofia.Sofija
a po czym poznac ze ja go interesuje?

Gość Eleeena
juz sama chec dalszego pisania z Toba, umawiania sie na spotkanie swiadczy, ze jestes mu nieobojetna. Idz na randke, baw sie dobrze, obserwuj adoratora , szanuj sie i powinnas oczarowac chlopaka . A przede wszystkim uwierz w siebie, ze mozesz byc dla kogos interesujaca , mila i fajna kobieta , o ktora warto sie starac.

Gość Sofia.Sofija
chcialabym zeby nam wyszlo,fajny z niego facet. ale nie wiem ,napisalam mu smsa ale mi nie odp.

nie martw sie .Spokojnie. To poczatek , z czasem nabierzesz ufnosci i wiary w powodzenie. Bedzie dobrze.Pamietaj -uwierz w siebie . Ty jestes najwazniejsza , a do Ciebie pasuje wyjatkowy facet . Eleeena -ktos zahaslowal mi nik :-)

Gość Sofia.Sofija
przez mojego bylego,stracilam wiare w siebie. odpisal mi ale odp tylko na moje pytania,nie zapyta co robie itp. nie wiem co myslec o tym?CHYBA NIE BEDE NIC juz pisac.

Gość Sofia.Sofija
teraz np. jest na fb i nic mi nie napisze.. czy wypada zebym ja napisala?