Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ann112

sukienka na studniówke, nie moge sie zdecydować

Polecane posty

Gość zxczxczxczxczx
jak dla mnie kroj drugiej dla twojej figury lepszy. cycki ci powiekszy:P. ale szalu nie ma

Gość olgach.
ładna sukienka. Idealna sukienka dla ciebie. Nie widać w niej szerokich bioder a biust bez dekoltu będzie optycznie powiększony. Jak byś cierpiała z powodu tych piersi kup silikonowe wkładki do stanika wtedy piersi będą wydawały się większe

Gość olgach.
druga zdecydowanie ładniejsza

Gość Cytryyynka
zdecydowanie sukienka numer 1, owszem na taka impreze wybralabym inna sukienke ale skoro chcesz cos z tego wybrac to pierwsza jest ladniejsza i powekszy Ci optycznie biust

Gość Agathhhha
Pierwsza ładniejsza :) Druga taka zwykła, nic ciekawego.

ta druga bardzo bardzo ładna. Swoja prostota robi wrazenie a dodaj do tego jeszcze jakies boskie dodatki i bedzie gites :) Ja swoja studniowke miałam prawie 6 lat temu i tez sie nie moglam zdecydowac, jeszcze w tym samym dniu dostawałam furii bo i w 1 i w 2 wygladałam fajnie :)

jeśli masz szeroki biodra to to nie jest dobry fason sukienki dla ciebie bo jeszcze bardziej cie poszerzy

1. jest bardzo ładna, ale na studniówkę według mnie nie pasuje, prędzej na jakąś imprezę:P a przy drugiej masz na myśli czarny czy kremowy?