Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sebek1985

Gdzie zabrac dziewczyne na Walentynki?

Polecane posty

Gość gość
Zabierz dziewczynę do Czyli Żurawia 45 w Warszawie! Ja moją zabrałem tam w tamtym roku i oboje zakochaliśmy się w tym miejscu. Świetny wystrój w industrialnym stylu, pyszna pizza, super opcja z dotykowymi stołami, na których składa się zamówienie i kreuje swoją pizzę.

Gość gość
już nie udawaj takiego zakochanego bo wcale nie jesteś chcesz się popisać to do cyrku

Gość ZoskaWIko
Proponowałbym do dobrej, sprawdzonej restauracji, która zachęci ją do swobodnej rozmowy. Z ciekawszych miejsc, mogę Ci polecić Bistro Wiejska w Warszawie.

Gość gość
Co mu radzicie i tak ją do łóżka zabierze

Gość Mariusz6m
Według mnie fajnym pomysłem może być na przykład wspólny wyjazd :) Wiem, że już po Walentynkach, ale na przyszłość możesz pomyśleć ;) W razie czego podrzucam sprawdzone przeze mnie miejsce: https://hotelhanza.pl/

Gość Ola

Ja moge polecić fajną restaurację wKrakowie Pod Leliwą w Krakowie https://www.facebook.com/slawkowska13.15/ czesto tam zaglądam i zawsze jetsem bardzo zadolwona z jedzenia, smakowite i to bardzo , polecam 

Gość kamilBBVV

Może na weekend do jakiegoś hotelu ja mogę polecić osobiście Hotel Magellan. Fajne miejsce można zarówno wypocząć jak i poszaleć oraz spędzić romantyczne chwile.

Gość Lusia

Wybierzcie się do Krakowa, jest tam pełno romantycznych miejsc 🙂 Wystarczy pójść na rynek albo Kazimierz, przejść się wzdłuż Wisły, zjeść dobrą kolację i napić się rozgrzewającego grzańca, ja polecam Starą Zajezdnię na Kazimierzu, knajpa idealna na Walentynki.