Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość worek muchomorka

Czuję się samotna

Polecane posty

Gość worek muchomorka
Ja nie mam szczęścia do serwisów randkowych. Tam albo żonaci szukają rozrywki albo tacy co potrzebują ciągłych zmian. Lepsze doświadczenia mam z różnych forum internetowych całkiem przypakowo, ale znajomości zawierene przez internet zawsze mają marne szanse. Może ja po prostu brzydka jestem, bo faceci to głównie na to patrzą.

Gość worek muchomorka
O widzisz też bym chciała się przytulić, a poduszka to nie to samo. Wszystko się da znieść, ale nie to... Smutne

Może ja po prostu brzydka jestem, bo faceci to głównie na to patrzą. Bzdura. :) Gdybym "tylko na to patrzył" to pewnie bym zadeklarował, że wystarczy mi zaspakajanie potrzeb ciała w burdelu. :P

Fajnie by się było przytulić, pogadać, mi też póki co musi wystarczyć poducha :P, ale staram się to zmienić, a nie szukać powodów dla których to by się miało nie udać.

Gość worek muchomorka
Ej nie "tylko" ale "głównie" a to robi dużą różnicę. Nie uważam facetów za takie zwierzątka co tylko popęd seksualny potrzebują zaspokoić, ale nie zaprzeczysz, że żaden facet nie nainteresuje się a więc też nie zwiąże z kobietą która mu się nie podoba. To oznacza że wygląd jest kluczową sprawą.

Gość wamb
a dziewczyny to niby nie patrzą na wygląd? Wcale lepsze od facetów nie są:P qwerton - tylko zauważ, że w burdelu trzeba płacić, a dziewczyna da za darmo:P

Gość worek muchomorka
Ale ja mam nieco utrudnioną sytuację, bo oni ze mnie flirciara ani kokietka, a doświadczenia nie mam, bo trudno liczyć księdza, z którym łączyła mnie dosyć specyficzna więź i jak większość uznała chora. Cóż tak się złożyło. A pijanych zalotów to ja nie chcę

Gość worek muchomorka
Z dziewczynami to różnie bywa, a ja jestem najlepszym przykładem na to, że wygląd nie ma dla mnie znaczenia (oprócz oczu :D ) Dla kobiety liczy się poczucie bezpieczeństwa i okazywane uczycia (tak moim zdaniem) A za darmo to nic nie ma mój drogi :P Jak się odpowiednio postarasz to może i da, ale nigdy nie masz gwarancji, że nie trafisz na upartą i z zasadami :P

Wygląd nie jest kluczową sprawą. Wiadomo, że pierwsze wrażenie zawsze nieświadomie budujemy w oparciu o wygląd. Ważniejszą cechą od wyglądu jest to, jaka dziewczyna jest, jak się z nią spędza czas. Przynajmniej dla mnie i z tego co wiem dla dużej części facetów. ;) Nie wierz w to co mówią pisma o modzie. Dobrej nocy :)

Dla kobiety liczy się poczucie bezpieczeństwa i okazywane uczycia (tak moim zdaniem) Nie dla każdej, nie popadajmy w generalizacje, nie utrwalajmy stereotypów. Każdy jest inny, mi zależy na tym by kobieta, którą znajdę była bardzo uczuciowa, inteligentna, by miała pasję, nie toleruje pustych istot. Spadam :P

Gość worek muchomorka
Pisma o modzie? żartujesz sobie? Ja nie czytam takich badziewi. Mówię tylko to co zaobserwowałam. Nie raz słyszałam "fajnie się z Tobą rozmawia, jesteś inteligntna" i wogóle wszystko super, a jak tylko dochodziło do spotkania to czas prysł i zmywał się, bo coś się mu nie spodobało. Można mnie poznać, polubić, ale najwyraźniej ciężko, żebym się spodobała.

Gość worek muchomorka
Dtatego dodałam, że moim zdaniem :)