Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Głupi naiwny

Żona wrobiła mnie w drugie dziecko

Polecane posty

Gość funklasa
Mam do Was wszystkich ogromną prośbę! Moja klasa bierze udział w konkursie "funklasa" organizowanym przez Orange związku ze zbliżającym się EURO 2012. Możemy wygrać wycieczkę do Barcelony, ale potrzebujemy Waszych głosów (internautów). Oto linki, na które można oddawać głosy: http://www.funklasa.pl/projekty/wyswietl/241 http://www.funklasa.pl/projekty/wyswietl/127 Każdy głos jest dla nas bardzo ważny i za każdy jesteśmy bardzo wdzięczni.

Gość Głupi naiwny II
totylkojaija -> Dzięki za wpis. :) Na szczęscie nie muszę się na nic decydować w pięć minut. Najgorzej , będzie jak się dzieci usamodzielnią, wtedy pytanie pana paprykarza nabierze ponownie aktualności.... :)

Gość totylkojaija
wiadomo, ze pewnie znajdac sie w takiej sytuacji jak twoja nie wiem jakbym sie zachowala, tym bardziej ze jestem kobieta :) jestem jeszcze gowniara bo mam dopiero 18 lat, ale mam nadzieje ze moglam pomoc, serdecznie pozdrawiam i trzymam kciuki, zeby wszystko ulozylo sie pomyslnie, najbardziej trzymam kciuki za to, zebyscie z zona nabrali do siebie wzajemnego szacunku i zeby wasze relacje znaczaco ulegly zmianie :):)

Gość Zinnka
podoba mi sie to, ze chesz byc z dziecmi...swiadczy to o twojej odpowiedzialnosci. Ludzie, co wy z ta miloscia? milosc to super sprawa, ale w kazdym zwiazku kiedys mija. Duzo wazniejsze od milosci rodzicow jest dla dzieci poczucie bezpieczenstwa, ktore daja OBYDWOJE rodzice. Kiedy dzieci przychodza na swiat, mniej wazne staje sie to, co ja chce, tylko to, czego potrzbuja dzieci. To nie pluszowe misie, tylko mali ludzie, ktorzy pojawili sie na swiecie za nasza sprawa. A wiec to naszym obowiazkiem jest zapewnic im wszystko, czego potrzebuja. Bez wzgledu na to, czy kocha sie zone/meza czy nie. Gratuluje Autorze odpowiedzialnego podejscia do zycia:)

Gość Samirrraaa
TO SUKA, tobie nic ztego dobrego nie bedzie ale jej tak, nie o tobie myslala kiedy to robila za plecami twoimi