Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Florcia f

miłośc czy przyzwyczajenie;/

Polecane posty

jak to odróznic , jestem z chlopakiem 4 lata i nie wiem czy go kocham ;/ juz nie czuje tego co wczesniej tak mi sie wydaje , a moze nigdy nie kochalam;/ on jest dla mnie taki kochajacy ;/ dob ry człowiek , a ja nie wiem czy to miłosc z mojej strony czy tylko sie przyzwyczaialam , teraz przytyl i nawet to mi przeszkadza , nie wiem co robic;/

doradźcie mi prosze;/ co mam zrobic zeby dowiedziec sie czy go kocham czy tylko sie przyzwyczailam ;/

kurwa jak mnie drażnią te wasze wpisy "juz nie czuje tego co wczesniej tak mi sie wydaje , a moze nigdy nie kochalam" kochasz jesteś z nim nie kochasz mówisz mu wprost i odchodzisz proste i jasne

musisz prost i jasno sobie wybrać co chcesz, bo gdybanie takie nic nie da i dalej będzie tak jak jest

tylko ja tak nie umiem ;/ teraz jak z nim jestem to typowa rutyna ;/ chociaz nieraz wydaje mi sie ze go kocham ale sa tez takie momenty jak teraz ,ze niczego nie jestem pewna i jestem z nim z przyzwycajenia, a nie chce go zranic bo on sie strasznie zaangazowal ...;/