Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość obserwator rynkow zachodnich

Najazd

Polecane posty

Gość obserwator rynkow zachodnich

trwa!!! Najazd polskich zlodzieji na Europe zachodnia!!!! Kradna wszystko,auta ,maszyny rolnicze a nawet zlom!!! Hanba!!!!!! Polak=zlodziej! Zlodziej=polak Piekny IMAGE sobie zrobiliscie!!!!

Gość dlaczego my ?
to Ty sobie zrobiłes .....

Gość numwrowaaaaa
Jakos slabo te rynki obserwujesz :O

Gość niestety to prawda jest ze
w UK siedzi pelno kryminalistow, albo takich co policja poszukuje listem gonczym. Jeden taki mnie oszukal na sprzedazy samochodu, chcialam dac zarobic Polakowi, bo to rodak, kupilam od niego samochod, po 3 godzinach jazdy sie zepsul. On dobrze wiedzial co w nim bylo zepsute. Potem okazalo sie, ze facet poszukiwany jest w Polsce za paserstwo listem gonczym na stronie polskiej policji. Nazywa sie Wojciech Wrocinski, niestety nie mam polskich liter i wlasnie to ten gnoj tutaj wykorzystal, wyrabiajac sobie ID angielskie i w ten sposob mial jakby nowa tozszamosc, w Jego nazwisku powinno byc u zamkniete i n jak w slowie "kon". Sprawdzajcie z kim macie doczynienia, bo jak rozmawialam z oficerem policji w UK powiedzial, ze tutaj maja duzo polskich kryminalistow i co tydzien jakis deportuja. Kompletny syf robia i zla opinie nam normalnym Polakom. Ja juz zadnych interesow z Polakami nie robie, stracilam 1200 funtow i wystarczy.

Gość Ona w USA
Samochody kupuje tylko I wylacznie w salonach samochodowyvh a nie u Zbycha spod koziej wulki:pppp I nie mam problemow;))