Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Poddoliinna

Grubas na diecie- start 08.01.2011r

Polecane posty

Gość Poddoliinna

Idę za 2 miesiące (trochę wcześniej) na wesele. Do tego czasu chciałabym schudnąć przynajmniej 10 kg, a jak da radę to i więcej. Łatwo nie będzie bo ważę aż 117 kg (tak waga wskazała w dniu dzisiejszym. Tu zamierzam opisywać co zjadłam danego dnia i jaki efekt mi to przyniosło. Dodatkowo zaczynam aw6 bo chcę szybko pozbyć się brzucha, a u mnie te ćwiczenia dają dobre rezultaty oraz jazdę na rowerku, zacznę od 20 minut. Chciałabym przebiegać też truchtem mały dystans , ale nie wiem jak to wyjdzie. W diecie pewnie popełnię wiele błędów więc jak ktoś je wyłapie to proszę pisać. Dziś na śniadanie zjadłam: naleśnik z farszem II śniadanie: kanapka z wędliną i papryką

Gość ty chybz sobie jaja robisz
ty żresz na diecie ???????

Gość Poddoliinna
z doswiadczenia wiem ze na diecie lepiej zrec niz nie, bo jak sie nie zre to koncowe efekty sa oplakane. skad sie wzielo te 117 kg :P

Gość ty chybz sobie jaja robisz
no to żryj dalej :O pozdr

Czesc. Moim zdaniem powinnas wyeliminowac chleb i wszelkie maczne potrawy. Ja w ciagu 3 lat schudlam z 110 do teraz 71. Oczywiscie nie bylam cały czas na diecie ale po kazdej wpadce jakos sie brałam za siebie nie dupuszczalam zeby za duzo przytyc. tak wiec schudlam 10 przytylam 5 i bralam sie za diete. Takze nie dawalam szans temu co nazywa sie jojo. A wyeliminowanie chleba makaronow ziemniakow i słodycze tylko raz w tygodniu na maxa / taka byla moja metoda/ Wierze ze ci sie uda. Ja jestem od 3 dni na innym topiku ''dieta 17dniowa

Gość jak maiłąm 25 lat
dziewczyno :-O ile Ty masz lat? na śniadanie powinnaś zjeśc sałatkę owocową polaną sokiem cytrynowym lubpomarańczowym, albo wypić sycący na maksa koktajl, np.szpinak+banan+jakiś jeszcze owoc a nie naleśnik :-O gdzie tam jest wszytsko co tuczy i na penwo nie sprzyja odtruwaniu organizmu :-O w ogóle mąkipowinnaś unikać

Gość marzena1968
do TY CHYBZ SOBIE JAJA ROBISZ Po co tu zaglądasz jak ci nie pasuje zachowaj takie wypowiedzi dla siebie.Pozdrawiam

Gość niech poczyta
może na początek niech poczyta w necie o nalesnikach i kanapkach w procesie odchudzania a zaczyna od zakładania topiku .... GWIAZDA :O

tak na diecie sie je zeby schudnac ale odpowiednio dobrane menu musi być a nie nalesniki z farszem :( masakraaaaaaaaaaaaaaaaa

Gość grewggewgwg3w
autorka to nasz tłuścioch groszek pietroszek

Gość jdssjss
a ja jem wszystko tylko z umiarem i nie tyje wogole czasem nawet zleci tez trochę

Gość Poddollina
yjadam na obiad barszcz czerwony i to wszystko na dziś. Co wy tam gadacie z tymi nalesnikami :P bylam u dietetyka i jest jeden nalesnik z farszem, bo to nie chodzi tylko o to co sie je ale tez ile i w jakich zestawieniach.