Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość młoda,,,,,t

Jestem w związku ze starszym facetem.

Polecane posty

Gość młoda,,,,,t

Może tutaj ktoś mi doradzi. Było fajnie, bo na czas studiów miałam mieszkanie u niego za darmo, zadbał też o moją szafę i wszystko, ale teraz się zakochałam w innym, na dodatek młodszym ode mnie o 2 lata. Romansujemy sobie już jakiś czas, chciałabym z nim być, ale szkoda mi tych pieniędzy tego pierwszego. Tyle czasu dostawałam dużo tylko za to, że byłam i on mógł się pochwalić młodszą dziewczyną, a teraz miałabym zamieszkać w biedniejszym domu, sama sobie kupować ciuchy. Nie wiem czy to by było dobre. Miłość miłością, ale ustawienie się w życiu też jest ważne. Dodam, że to nie był nigdy sponsor, tylko od początku mój chłopak. Starszy, ale jednak jesteśmy razem, a nie tylko w jakimś finansowym układzie. Są kobiety co nawet mają męża starszego. Nie widzę w tym nic złego. Kierować się sercem, czy rozumem? Oto jest pytanie.

Gość lolitka23434
rozumem,. miłosc i tak minie.

Gość młoda,,,,,t
15 lat. Może byłoby dobrze jakby nie ciągnęła mnie do niego od początku głównie wygoda. Nawet żałuję, że się nie zakochałam w nim przez ten czas co jesteśmy razem, bo nie byłoby teraz problemu. Myślałam, że mogę go pokochać i jakoś się ułoży, ale teraz pojawił się ten drugi i straciłam dla niego głowę.

Gość młoda,,,,,t
Jest 15 lat starszy ode mnie, a nie, że ma tyle lat, ale chyba do tego doszliście. Może nie jest jeszcze aż taki stary jak na to patrzeć, bo jest koło 40-stki. Ale mi się zawsze wydawał taki starszy jak patrzyłam na niego przez pryzmat swojego wieku. Ale to nawet nie ma takiego znaczenia, bo i tak go nie pokochałam.

zycie jest jakie jest, nie mnie oceniac . Jednak radzilabym odpowiedziec sobie na pytanie: -czym chce kirowac sie w zyciu -wygoda , latwiejszym zyciem, luksusem -czy miloscia, niezaleznie czy bedzie trudniej , skromniej , czy okaze sie w czasie Zycie to uczciwosc wobec drugiej osoby. Jesli zostaniesz z pierwszym dla ...... , to badz uczciwa i nie wpadaj w naszepne zwiazki, bo to jest kurewstwo. Jesli postawisz na milosc -masz prawo , ale powiedz pierwszemu uczciwie , ze go nie kochasz, probowalas pokaochac , ale sie nie udalo. Biorac panne 15 lat mlodsza sobie, trzeba wkalkulowac w koszt zwiazku, ze pojawi sie mlodszy rywal -rowiesnik +- i trzeba zwijac zagle .