Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość JakJakKajak

Związek w którym jest uczucie nie może się udać?

Polecane posty

Gość JakJakKajak

Rozmawiałam wczoraj z przyjacielem. Powiedział mi żebym zapamiętała, że tylko jeśli z partnerem nie łaczy Cie uczucie związek ma szanse na przetrwanie. Bo jak sie zakochasz to nie panujesz nad sobą i stajesz sie dla drugiej strony żałosna/żałosny.

Gość dla mnie bycie w zwiazku
bez uczucia jest zalosne.akt desperacji,byleby nie byc samemu.

Gość coś w tym jest
duże uczucie to woda która tak wrze i kipi że wysadzi pokrywkę a w końcu spali garnek :P

kolejna mądrość z dupy wyjęta. ten twój "przyjaciel" pewnie wmawia to wszystkim naiwnym dupom, które dupczy pod pozorem "związku" i zostawia jak mu się znudzą. :D tam gdzie nie ma uczucia, jest tylko układ. ale jak ktoś lubi wykorzystywać lub być wykorzystywany, to zawsze znajdzie wytłumaczenie, mniej lub bardziej żałosne.

A po co komu związek bez uczucia? Na seks można iść do burdelu albo się puścić gdzieś za rogiem Bo jak żyć z kimś do kogo nic się nie czuje?No gdzie tu jakaś logika?

Gość JakJakKajak
To jest mój kumpel nie facet Żaba Mówił na podstawie własnych doświadczeń. Panna, w której sie strasznie zabujał zostawiła gopo miesiącu. Teraz jest już rok w takim "układzie". powiedział że z tą swoją I. czuje się bezpiecznie.

Gość lajla90
Jak dla mnei związek bez uczucia jest beznadziejny. Trzeba natomiast się kontrolować,żeby nie byc za dobrym i myśleć o sobie.

Gość nieźle to sobie tłumaczy
ten twój przyjaciel.. :( Tyle, że to jakaś baba a nie facet skoro po pierwszym miłosnym zawodzie tak się poddał. I woli wykorzystywać dziewczyny teraz mszcząc się za ich poprzedniczkę. Bez sensu zupełnie wymyslił tę teorię. Może na własny uzytek, że jak następna go zostawi to będzie mniej bolało

"To jest mój kumpel nie facet Żaba" a gdzie ja niby twierdzę, że to twój facet? o_O sama napisałaś, że przyjaciel.