Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kinga0984

Plan mieszkania - jakbyscie rozplanowaly wszystko?

Polecane posty

Gość kinga0984

Mamy z mezem: 3 pokoje + kuchnie, w tym: 1 duzy salon 30 m (przechodni), obok duża kuchnia 25 m z salonu wchodzi sie przez przechodni pokoik (15 m) do naszej nieprzechodniej malej sypialni - 15 m. I tak powoli przygotowujemy się do roli rodziców, jak mozna rozplanowac takie mieszkanko dla nas, dziecka + psa;)

Gość powiem tak:
troche za duza ta kuchnia i pokój przechodni tez nie jest dobrym pomysłem, bo rozumiem że ma byc dla dziecka czyli będziecie włazić dziecku do pokoju za każdym razem jak cos będzie trzeba wziąć z sypialni bo tam pewnie będa szafy

Gość kinga0984
No niestety to mieszkanie już takie bylo;/ W tym malym przechodnim mamy teraz szafy i komody i zastanawiam się, gdzie mozna by bylo zrobic miejsce-pokoj dla dziecka

Gość kaszaszyna
no blagam... co to za debilne pytania? :/ w zyciu nikt ci nie proadzi. Wrzuc rzut, pokaż gdzie masz kanalizację, wodę.... :/ niby co my - jasnowidze?

Gość kinga0984
Kanalizacji, wody itp juz nie pozmieniamy, nie ma jak, lazienka jest obok naszej sypialni, reeszta kranow w kuchni:) Chodzi o miejsce dla dziecka, co byscie poradzily, czy u nas w sypialni poki co łozeczko? Czy w tym przechodnim, drugim?

Gość kaszaszyna
kinga, ale ja nie pisze o zmianie, ale jezeli woda ejst na scianie sasiadujacej z pokojem, to mozna przerzucic kuchnie do malego pokoju, a z kuchni zrobic pokoj...ale nie mam czarodziejskiej kuli. Potrzebuję RZUT MIESZKANIA.

Gość allallla
bez planu nic sie poradzic nie da, ja bym zrobila drzwi zeby pokoje ni ebyly przechodnie

Gość allallla
kinga, ale ja nie pisze o zmianie, ale jezeli woda ejst na scianie sasiadujacej z pokojem, to mozna przerzucic kuchnie do malego pokoju, a z kuchni zrobic pokoj...ale nie mam czarodziejskiej kuli. Potrzebuję RZUT MIESZKANIA. tez o tym pomyslalam, dziecku/dzieciom dac pokoj gdzi ejest kuchnia a kuchnie zrobi cmniejsza

Gość a nie mozesz tej kuchni
podzielić, tak żeby się zrbiła kuchnia i dodatkowy pokój? 25 m2 to za duzo jak na kuchnię

po co kupiłaś takie mieszkanie? jak dziecko Ci podrośnie to będziesz mu wiecznie przez pokój przechodzić? koszmar jakiś