Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość telleson123

Jak powiedzieć koleżance, że ją facet zdradza- skomplikwana sytu!

Polecane posty

Gość telleson123

Sytuacja jest dość skomplikowana. Otóż mój kuzyn jest z emilią 12 lat-maja 7 letnie dziecko. Dość mocno przyjaźnię sie z emilią i moim kuzynem. Nie mają ślubu. Bardzo dobra Koleżanka Emili spotyka się z moim kuzynem, Jesteśmy razem na imprezach, siedzimy koło siebie i widzę co się dzieje. Emilia też coś podejrzewa ale nie wierzy. Pewno dnia mój facet spotkał ich jak siedzieli razem w samochodzie na mieście w dość mocnych uściskach. Oni wiedzieli, że on ich widział. Była jeszcze sytuacja, ze kolejny raz ich spotkał i wtedy oni go poprosili, żeby nic nie mówił nikomu. Mój chłopak dobrze kumpluje się z moim kuzynem i nigdy by go nie wydał. Powiedział mi o tym co widział a ja nie wiem co robić ??

Gość &#039
Ja bym natrzaskał temu kuzynowi

Gość telleson123
Z jednej strony to mój kuzyn i go wydam, z drugiej szkoda mi emili i nie chciałabym, żeby ona też coś przede mną ukrywała, z trzeciej strony jest mój chłopak, który powiedział mi to w tajemnicy i zabrania mi o tym mówić bo wszyscy się dowiedzą, że to on bo tylko on ich widział!!

Gość &#039
Powiedz tej emilii prawdę że kutas ją zdradza

Gość telleson123
Kumpluje się z emilią i tą koleżanką- widze jak na siebie patrzą. Wiem też, że ona męża nie zostawi- poprostu robią sobie schadzki i się bawią. emilia bardzo pomaga swojej przyjaciólce- ona była bardzo chora. Dawała jej pieniądze, mieszkała u nich przez jakiś czas z mężem i swoimi dziećmi. nie wyobrażam sobie sytuacji.

Gość telleson123
Myślałam, żeby iśc do tej koleżanki i powiedzieć (też się często odwiedzamy i lubimy) , że wiem ale wtedy wydam mojego chłopaka... Mój mówi, żebym sobie odpuściała i nie wtrącała się w ich sprawy bo jeszcze jak powiemy wyjdziemy na najgorszych

Gość Syylkkaa
wiesz porozmawiaj z kuzynem na ten temat jak by się czuł gdyby ona go zdradzała i wgl i żeby wybił sobie zdrady z głowy

Gość telleson123
Dawałam emili do zrozumienia, żeby uważała, że jestem pewna, że M poszła by z nim.On powiedział mi kilka sytuacji w których widziała jak coś tam szeptają, patrzą na siebie. Zapala jej się czerwona lampka i szuka dowodów. Ale M jest przebiegła- udaje świętą- zawsze jak jest impreza siedzi w uściskach ze swoim mężem- mówi jaki on dobry, że nigdy go nie zostawi. Sytuacja jest strasza bo każdy z nich to mój przyjaciel

ale dzi*ka z tej koleżanki emilii........ napisz jej anonim że wiesz o romansie, ze robią straszne świństwo i że jak nie skończą to doniesiesz emilii. Spokojnie sie z tego wyłgasz jesli by ten twój kuzyn sie przyczepił- anonim i tyle. Skoro widział ich w samochodzie twój facet to znaczy ze mogło ich widzieć więcej osób. ale zwierzyna z ludzi wyłazi.

Gość telleson123
Teraz będą jej mówić- żeby zaczeła się przyglądać ich znajomości,. najlepsze było,że na sylwestra jak się wszyscy upili- poszliśmy spać. Mój chłopak oglądał telewizor a oni się przy nim całowalil i śmiali się z tego- mój powiedział że "stawiają go w trudnej sytuacji" i żeby tego nie roblili przy nim. Czujecie ? Emilia obok nich spała pijana a oni takie świństwo!!

Gość marco pol@
a ja ci radzę wysłać anonim ale do emilii. pomyśl jak powiesz faktycznie wyjdziesz na złą i twój kuzyn też ponieważ chłopak zapewne się wszystkiego wyprze puści gadkę że pewnie zazdrośni jesteście że im się uklada że on by tak nie mógl itp a wy się wszyscy pokłócicie a chłopak dalej będzie zdradzał. niestety ale kobiety często nie chcą uwierzyć w zdradę chociaż o niej wiedzą. tak więc wyślij emilce wiadomość czy list anonimowo że wiesz że ją zdradza napisz koniecznie nawet z kim napisz tak prosto z serca bo to uwiarygodni że nie życzysz im niczego złego ale nie możesz na to patrzeć i żeby się przyjrzała swojemu chlopakowi i tej dziewczynie na pewno wymyślisz coś co chwyci ją za serce i da do myślenia. jak się zapyta czasem ciebie czy wiedziałaś o tej zdradzie to wtedy prosto z mostu powiedz że tak ale nie chcialaś jej ranić i nie wiedzialaś czy uwierzy.