Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ja4525664235566753145343412123

Podkład

Polecane posty

Hej wszystkim! ;) orientujecie się może czy podkład Manhattan Powder Mat został wycofany? Szukałam go w kilku drogeriach w trzech miastach i nie mogę go znaleźć.. Na allegro zaś cena jest o połowę wyższa niż w sklepie. A może znacie jakiś podobny podkład? Nigdzie nie mogę znaleźć takiego o podobnej konsystencji. Proszę, pomóżcie. :)

up

Gość kobietkataka90
tak samo ja szukam podkladu o podobnej konsystencji jak affinitone maybeline..... najlepszy podklad na swiecie ale uczulil:(

Gość ciężarówka_trzecia
są dwa "Affiniton'y". Jeśli używałaś ze srebrną nakrętką, to szukaj ze srebrną. Bo minimalnie inny skład ma ten z czarną

Gość kobietkataka90
ze srebrna uzywalam nie widzialam z czarna myslisz ze warto sprobowac ze nie uczuli... poszukam go jak bede miala wiecej kasy tydzien juz nie uwywam affinitone a uczulenie nadal jest ...

Gość ciężarówka_trzecia
Ja po zakupie z czarną dostałam czerwonych, piekących plam na skórze. Znalazłam ze srebrną i znów jest dobrze. Takie moje doświadczenie :)

Gość kobietkataka90
no dokladnie tak samo mam czerwone suche luszczace sie plamu jak papier scierny najwiecej wokol ust. byly tez pod oczami. czasami piekly i swedzialy a teraz tylko czerwone suche sa i luszcza sie. no to mnie pocieszylas bede szukac z czarna zakretka teraz jeeeeeee :) dziekuje ci :)

Gość kobietkataka90
a bralas cos na te plamy? bo ja byma u lekarza i dal mi leki na uczulenie zeszlo na 2 tygodnie a potem znow to samo ( ale nie przestalam uzywac affinitone bo wtedy mialam nadzieje ze to nie od niego ale jednak chyba od niego) od 3 miesiecy mam te plamy, z przerwami kiedy ich nie bylo kilka dni. podklad juz definitywnie odstawilam tydzien temu jednak plamy nadal sa...

Gość kobietkataka90
tylko ty mialas porownanie co do tych zakretek a ja nie bo pierszy raz kupilam ten affinitone i od razu ze srebrna bo tylko taki byl.. czarnego nawet nie widzialam jak sie okaze ze tez mnie uczuli to umre...

Gość kobietkataka90
pilam calcium c, chyba jeszcze kupie a moze wapnem smarowac?????

Gość poneyhoney
a jakim to składniekiem się one różnią, może wie ktoś?

Ja nie uzywam wcale podkladow, ale moja siostra ma bardzo wrazliwa skore i niezbyt piekna wiec musi:P Uzywa KOBO Professional Matt Make-Up. Jest godny polecenia, bo jak go uzywa to praktycznie wszystkie jej niedoskonalosci znikaja;>

Ja mam generalnie bardzo wrażliwą cerę i zawsze miałam uczulenie, ale te z kobo dają radę, chociaż trzeba pamiętać o tym, że podstawą wyglądu podkładu jest jego rozprowadzenie! Jakie macie sposoby na to by wyglądał idealnie?