fergies69 0 Napisano Styczeń 8, 2012 Witam. Mam taki problem i sama nie potrafie sobie na nie odpowiedziec. Ostatni blister yasminell skonczylam brac w ostatnia sobote, teraz mialam przerwe na okres 7 dni i powinnam zaczac brac kolejny dzisiaj w 8 dzien, niestety pomylilam dni i wzielam tabletke z kolejnego blistra wczoraj czyli w 7 dzien, o jeden za wczesnie. Czy nadal jestem chroniona ? czy jest wszystko ok? Ogolnie wezme o jedna tabletke wiecej niz w calym blistrze. Prosze o odpowiedz :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
moniak 0 Napisano Styczeń 8, 2012 już odpowiadałam, to że skróciłaś przerwie o 1 dzien nie ma znaczenia w ogóle, nic sie nie stało, bierz dalej normalnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fergies69 0 Napisano Styczeń 8, 2012 Przepraszam, komputer się zawiesil i temat nie chcial sie wyswietlic. Dziekuje bardzo za odpowiedz. Czyli brac normalnie i po prostu zamiast jak zawsze skonczyc w sobote, to mam skonczyc w piatek ? czy wziac jeszcze o jedna wiecej tabletke i skonczyc blister tak jak zawsze w sobote ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
moniak 0 Napisano Styczeń 8, 2012 niee bierz normalnie, skonczysz dzien wcześniej i tyle, okres Ci sie jedynie o ten 1 dzien przesunie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fergies69 0 Napisano Styczeń 8, 2012 Dzieki Ci bardzo :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach