Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość angelinajennifer

jak sie mscicie?

Polecane posty

Gość angelinajennifer

jak mścicie się na ludziach?! ja robie różne złośliości jak ktos mi podpadnie: -kradne cos drobego takiej osobie i wyrzucam np długopis czy chusteczki do nosa gume do żucia( małe coś a potrzebne) -pożyczam błyszczyk i maczam go w kiblu, pomadke wycieram o środek kibla, puszek od pudru wycieram w tyłek -czasami poprosze telefon żeby się pobawic to usuwam jakiś kontakt z telefonu staram się zrobić rysy na wyswitlaczu ale nie za duze -jak pozyczam notatki to jak są jakies kartki luzem to je wyrzucam, jak cos waznego jest napisane ołowkiem to stram sie zmazać -czasami pozyczam słuchawki to je lekko nadrywam zeby zaczęły przerywac za jakis czas -stram się wydawać na życzliwą ale lekko porzekręcam fakty żeby kogoś postawic w złym świetle np ktos się spóźni by była awaria autobusu to ja mówię że ta osoba mowiła że jej się nie chciałow stać - jak się bawie komputerem takiej osoby to usuwam zdjęcia oczywiście nie wszystkie ale kilka - czytam poczte innych gadu gadu - jak ktoś chce łyka picia to pluje to picia smarkami np jakiś soczek z miaszem czy coś - częstuje jedzeniem z którym jest coś nie tak ale wycieram czekoladke o podeszwe buta czczy wciskam muche do kotleta - czasami sikam komuś do piwa - jak jestem w łazience to sikam komuś do toniku do twarzy szamponów tak troszkę ale jednak - biore smarka z nosa i wycieram komyś w plecy - jak wdepne w kupe to stram zawsze się napepnąć na płaszcz czy kurtę i wiele wiele innych jak sobie przypomne to napisze

Gość rtrtrttrert
opracowuję szczegółowy plan morderstwa i pozbycia się zwłok

Gość angelinajennifer
- nieszcze ubrania np o jakie ladne rękawiczki pokaz, to stram sie popruć w szwach czy np czapke rozciagnąć zeby za duza na glowe byla

Gość Bretania
a ja zmieniam otoczenie, bo szkoda mojego zycia na takie podjazdy... życie ma to do siebie, że i tak odda z nawiązką, nawet bez mojego udziału :classic_cool:

Również się nie mszczę, nie uznaję takich metod współżycia z innymi ludźmi

Gość secret time
ale jesteś prosta, o matko, nie wierze

Gość angelinajennifer
- jestem nieszczera zawsze mowie ze cos mi sie podoba wyglada dobrze a tak naprawde fatalnie - jak ktos mi podpadnie to prubuje udawac przyjaciółke udaje że wybaczam zawsze a tak naprade zadna uraza dla mnie nigdy nie maleje nigdy nie wybaczam udaje szczera przyjazn i wsparcie a tak naprawde nie jest

- jestem nieszczera zawsze mowie ze cos mi sie podoba wyglada dobrze a tak naprawde fatalnie - jak ktos mi podpadnie to prubuje udawac przyjaciółke udaje że wybaczam zawsze a tak naprade zadna uraza dla mnie nigdy nie maleje nigdy nie wybaczam udaje szczera przyjazn i wsparcie a tak naprawde nie jest ja miałam takie osoby w otoczeniu które z natury takie były :o tępe dziwki ale jak potrzebowały mojej pomocy to je wystawiłam :classic_cool:

Gość angelinajennifer
głupio może to brzmi ale niczego nie robie bez powodu, jestem wrażliwa a ludzie powinni się zastanawiac co mówia i robią jak nie to będą dalej pić smarki, jeść muchy i smarowac usta obsraną pomadką

Gość angelinajennifer
umaiwam się z wielkim entuzjazmem z kimś a pozneij wymyslam jakis wazny pwoód że nie mogę, w tym czasie ide sobię do spożywczaka po coś smacznego albo oglądam tv

Gość a czy ludzkość kiedykolwiek
zalecam wizytę u specjalisty:O

Gość twoja mmm
nie ma co się mścić, jeśli czujesz się przez kogoś skrzywdzona to jest coś takiego jak "los". Losy ludzkie bywaja różne .Nie potrafie wytłumaczyc tego co tu napisze ale wiem z róznych przykładów zyciowych ze jesli ktos wyrządzi ci krzywde, to nie za rok, a nawet nie za 10 lat ale to powróci, ze zdwojoną siłą do tego kto cię skrzywdził

Gość angelinajennifer
ale przynajmniej satysfakcja jest

Gość fjgjjfyrjfrhdr
jesteś głupia i fałszywa. Skąd wiesz, że sama nie jesz smarków innych? :o Może Tobie tez ktoś pluje do jedzenia. Ja się nie mszczę. Jak ktoś mnie wkurzy to wpadam w szał i mówię (a raczej wrzeszczę) dosadnie co mi się nie podoba w jego zachowaniu. A 5 minut później już mi przechodzi i jest ok. Jak uważam, że ktoś nie jest dobrym materiałem na przyjaciela to zrywam kontakty, bo nie widzę sensu kontynuowania takiej znajomości. Jesteś nienormalna...

Gość angelinajennifer
te moje zemsty tak naprawdę nie robia wielkiej krzywdy tym osobom ale dają mi satysfakcje

Gość angelinajennifer
ja mało jem i prawie zawsze w samotnosci wszystko sama przyrządzam to się nie boje :P

Gość fjgjjfyrjfrhdr
Musisz mieć bardzo smutne życie skoro satysfakcje Tobie sprawia coś takiego :o

Gość ojapierniczę
a za co sie tak mścisz? pewnie za to że koleżanka jest ładniejsza. Wytarzałbym cię w smarkach i kupie.

Gość angelinajennifer
jestem świnią ale co ja zrobie musze się jakos wyrzyć inaczej bym się ostro pobiła uszkodziła kogoś a tak zawsze staram się zachowac równowagę a później coś zrobie

Gość angelinajennifer
tylko to powstrzymuje mnie od awantury i uzycia przemocy... a tak jestem opanowana i usatysfakcjonowana

Gość angelinajennifer
kiedyś wyrzyciłam paszport koleżance żeby nie pojechała za granice ale podpadła mi bardzo opowiadała o mnie wymyslone historie za moimi plecami

Gość :-(((
się w głowie nie mieści, jakie śmieci przychodzą na tę kafeterię...

Gość a czy ludzkość kiedykolwiek
żal mi cię a wiesz czemu? bo ty żyjesz tymi swoimi krzywdami (prawdziwymi i urojonymi zapewne), dlatego tyle wysiłku wkładasz w te swoje śmieszne zemsty- co oznacza tylko tyle że nie masz za fajnego zycia, jesteś zgorzkniała i pamiętliwa, łapiesz te swoje muchy i pieczołowicie umieszczasz je w kotletach(:D) i nawet przez chwilę nie pomyślisz że to z tobą jest coś nie tak

Gość ^Tancerka^
Ktoś tu fajnie napisał : ZEMSTA JEST DLA SŁABYCH... JESTEŚ AUTORKO SŁABA BARDZO SŁABA... WSPÓŁCZUJE CI :o JESTES ZŁĄ OSOBĄ NIENAWIDZĘ TAKICH LUDZI!!!! SŁABIZNA JAKICH MAŁO!!! WRÓCI DO CIEBIE WSZYSTKO Z PODWÓJNĄ SIŁĄ... PRZEKONASZ SIĘ

Gość FGHJKL
DIIECKO wal juz do wyra to przemeczenie