Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość trelemoreleeeee

dlugi - doradzcie

Polecane posty

Gość trelemoreleeeee

mam troche dlugow. bo kiedy nie mialam pracy i bylo kiepsko potrzebowalam na kwiaty na obrone, zdjecia do dyplomu, oplate dyplomowa itd. i wzielam pozyczke chwilowke 400zl, do splacenia 480 (w 30 dni). a ze nie mialam z czego splacic to wzielam kolejna pozyczke w innej firmie i tak na zmiane.. do tego nie placilam za neta za 3 miesiace bo nie mialam z czego wiec chwilowo bylo to dobre rozwiazanie.. teraz mam do splacenia 450zl pozyczki, zlozylam wniosek na 200zl zeby zaplacic neta bo jutro maja wylaczyc, tylko boje sie ze nie dostane. ale jesli dostane to lacznie mam 650zl do oddania. i przeraza mnie to bo skad wziac :/ powiecie ze glupota.. moze i tak ale nie mialam od kogo pozyczyc a na obrone musialam miec ta kase.. teraz pracuje, ale zarabiam tylko 800zl, szukam drugiej pracy ale ciezko bo godzinami nie da sie dopasowac.. chcialam wziac kredyt w banku zeby splacic te pozyczki i miec rate bankowa z mniejszymi odsetkami na dluzszy czas.. ale nie dostane bo mam umowe o dzielo :/ ma ktoras jakis pomysl?

Gość trelemoreleeeee
up :(

Gość John_ze_stanów
typowa pętla kredytowa. dogadaj się z firma chwilówkową na miesięczne raty- przedstaw im cała sytuacje może Ci się uda wynegocjowac co miesięczną ratę np 100 zł będziesz spłacala sobie przez jakiś okres i spłacisz. Ogólnie staraj sie nie pożyczac na zaś aby spłacic cos innego bo kłopoty zrobia sie same.

Gość trelemoreleeeee
juz pisalam do firmy, odpisali ze nie ma takiej mozliwosci :/ tak, teraz widze w jakie klopoty sie wplatalam. dobrze ze to jeszcze nie sa jakies wielkie sumy. ale i tak nie stac mnie zeby splacic te 200zl na raz bo nie bede miala co jesc :/ szukam drugiej pracy ale skoro mam juz ta pierwsza w konkretnych godzinach to ciezko znalezc druga zeby dopasowac. i co robic :(

Gość trelemoreleeeee
wiem ze moj problem moze sie komus wydawac smieszny ale moze ktos cos pomoze?:(