Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Niepewny25

Czy aby na pewno to ja będę ojcem??

Polecane posty

Gość Niepewny25

Witam. Dręczy mnie pewna myśl jestem ze swoja dziewczyna 4 lata i spodziewamy sie dziecka jednak nie mam co do tego pewności ponieważ pół roku siedziałem za granicą po czym wróciłem 10 września i kochaliśmy sie bez zabezpieczenia jeden raz(a pozniej 2 razy kolo14 września).Poprzednia miesiaczka była 22 sierpnia a kolejna miała być kolo 21 wrzesnia lecz nie bylo.30 września dowiedziałem sie ze bede ojcem.Czy to możliwe bo wszędzie gdzie patrze to dni płodne wypadały wtedy jak mnie jeszcze nie było....dziex z góry za odpowiedzi

dni płodnych nie da się wyliczyć, to jest ruletka, zawsze sie może coś przestawić i tyle, organizm kobiety taki już jest że wyliczanki można sobie schować do kieszeni

no i wystarczy by ten dany cykl wydłużył jej sie o 3 dni i już trafiliście 10 września idealnie w dni płodne

Gość Niepewny25
UFF a juz sie balem ze nie bo to sie stało tak szybko no i pierwszy raz bez wiec sie obawaiłem ale widocznie jestem strzelcem wyborowym:p

Gość ja powiem więcej
mam regularnie cykle 27-28 dni i prowadzę obserwacje czy mam dni płodne czy nie, a wpisałam parę razy z ciekawości swoje dane w kalkulator płodności i wyliczałam wg tych wzorków co podają przy kalendarzykach i wychodziły mi jakieś kompletne bzdury.