Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marlenkaaaaaxd

Mam romans z nauczycielem!!

Polecane posty

Gość marlenkaaaaaxd

Nie wiem co mam zrobić ponieważ zakochałam się w nauczycielu matematyki :( Kiedyś spotkaliśmy się przypadkowo w kawiarni (ja byłam z koleżanką) on dosiadł się i z nami pogawędził, a później w szkole spytał czy byłaby możliwość spotkania się jeszcze raz tym razem bez mojej przyjaciółki. To spotkanie zmieniło moje życie, wstyd się przyznać ale całowaliśmy się ;((((((((( było tak cuuuudooownieeee. Od tego momentu mam same 5 , a on zaproponował mi spotkanie u niego w domu. Czy zgodzić się? Nie mam pojęcia jak ono się skończy. Jestem zakochana, ale nie ukrywam, że jestem jeszcze dziewicą i nie chcę współżyć, ale boję się, że on mnie zostawi . CO ROBIĆĆĆĆĆ :((((((((((((((((((

Gość obie nogi 29
marlenka weź się lepiej za książki

Gość facetttt pewien
stanął mi i sterczy jak sobie pomyślałem o jędrnych ciałkach licealistek

Gość marlenkaaaaaxd
ale ja go kocham

Gość Do marlenkaaaaaxd
Ile masz lat i ilelat ma twoj nauczyciel?

Gość na 100%
to nie jest romans....raz sie calowaliscie, a on ewidentnie chc sie bzykac...a co do tego czy cie zostawi to nie martw si nie zostawi Cie bo nie ejstescie przeciez para.

Gość gość
Spróbój, ja jestem w podobnej sytuacji..., jedak go nie zmuszaj do tego, ani nawet nie proponuj!!!

Gość Saraa66
Hmm.. Ciekawe:) Jezeli nie jest zbyt stary to dlaczego nie:P Oczywiscie nie mowie tutaj o tym zeby od razu isc do lozka, ale spotykac sie mozecie. Jezeli oczywiscie ukonczylas juz 18 lat. Bo jezeli nie, to grozi mu prokurator. Ja bym sie spotkala:P Lubie wyzwania i dreszczyk emocji:P