Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dziewczyna1220

Nieśmiali mężczyźni

Polecane posty

Gość Dziewczyna1220

Od zawsze podobają mi się nieśmiali mężczyźni, są dla mnie swego rodzaju zagadką, sama zaś jestem osobą odważną i pełną Energi. Ostatnio poznałam, faceta którego nie mogę w żaden sposób zrozumieć, co sprawia,że jest dla mnie jeszcze bardziej fascynujący. Z odczytu mowy ciała nie potrafię nic wywnioskować, ani ze sposobu mówienia, jedyne co udało mi się zaobserwować to spojrzenia, typowe dla osoby zainteresowanej drugą. Nie potrafię zrozumieć czemu, jak z nim " piszę " sama muszę poddawać temat, gdyż sam tego nie robi, nie wiem czy po prostu może być nie zainteresowany moją osobą ? Ale z drugiej strony, nie pisał by do mnie pierwszy, nie proponował spotkań. Po woli kończą mi się owe tematy do rozmowy, nie mamy wspólnych znajomych a ciągłe przepytywanie nie ma sensu, no więc moje pytanie brzmi, czy spotkał się ktoś z podobną osobą? I jak ją zrozumieć.

Gość Edd's
Ale nieśmialy czyli jaki ? Ja mam 32 lata i jakoś nie było nigdy zainteresowania mną

Gość Dziewczyna1220
Przez komunikator można pogadać o nim o wszystkim a w realu nagle się zamyka w sobie, i ni huhu :) zero gestów zainteresowania, raz na spotkanie z nim wzięłam koleżankę bardzo ładna, i był taki sam. no wiec nie wiem. jak dla mnie nieśmiali ludzie nie maja odwagi na zapoznawanie się z droga osoba, na drogi krok ku niej w realu oczywiście, boja się odrzucenia.

Gość Edd's
Jak on jest nieśmiały to ciekawe co można powiedzieć o mnie. A co robicie na tych spotkaniach

Gość Dziewczyna1220
głownie, rozmawiamy w kawiarniach, lub u niego, ale zwykle ja mówie albo on o ile zadam mu pytanie.

Gość Edd's
Czyli nie ma żadnych cielesnych igraszek

Gość z nieśmaiłymi nie ma nic fajne
go, ja do takich należe, i nawet dzisiaj "Screw up" wszystko ;/, znajoma sie do mnie nie chce odzywać, albo odzywa się szorstko bardzo ;/

Gość Dziewczyna1220
"z nieśmaiłymi nie ma nic fajne" Twoim zdaniem dlaczego?

Gość zycie28
no coz no. dziewczyna musi sie takim bardzo zainteresowac i polubic go takim jakim jest bo w druga strone to ciezko bedzie. niesmialy zostanie wziety za nudziarza i skreslony z miejsca. natomiast kobieta zakochana w takim niesmialym mezczyznie na pewno znajdzie w nim cos interesujacego co bedzie chciala odkryc, wydobyc i cieszyc sie ze jej sie udalo, zdobywajac przy tym jego milosc

Gość Edd's
Dotykacie się ?

hmm, dlatego, ze zamiast spotkac się z nią sam na sam, wymyśliłem, ż emusze gdzieś jechać i w ogole hcolernie dziwnie się zahcowywalem

Gość dnuinvieufnvienu
Ja jestem nieśmiały do dziewczyn, ale tak delikatnie :D, ciężko mi zagadać by kogoś poznać. Założe sobie niedługo profil na portalu badoo i na innych typu tego. Mam nadzieję, że ta m ktoś będzie "czekał" :)

No niestety nieśmiałość paraliżuje do tego stopnia, aż zupełnie niema się nic do powiedzenia:(

Gość dnuinvieufnvienu
Ja tak miałem kiedyś, że sama mnie dziewczyna w pociągu zagadała, gadka się potoczyła dobrze :), zawsze byłem taki trochę nieśmiały. Mam 22 lata, nigdy dziewczyny nie miałem, nie mam żadnego doświadczenia w związkach, może boje się trochę wyśmiania.

hmmm ja akurat, brak tematu, próbuję maskowac, kawałami cyz głuipa gadką, ale w sytuacjach, gdy na serio musze już poważnie dziewczynie powiedzieć, gadam maksymalne głupoty i wymyślam byle co, żeby się wycofać

Gość dnuinvieufnvienu
Nigdy żadnej dziewczyny nie poderwałem również :P

jest tu autorka tematu? ja chciałbym poznac jej punkt widizenia :)

Gość Dziewczyna1220
"z niesmialymi nie jest fajnie" widocznie,jej zalezalo w jakis sposob na tobie,badz to jej duma, radzilam bym ci, umowic sie z nia na kolejne spotkanie, w zamian za to na ktorym Cie nie bylo, nie wiem jak tam jest miedzy wami, jesli mozesz to napisz ;) co do niesmialosci, sama bylam niesmiala, ale tak jak by sie z tego wyleczylam z biegiem czasu zaczelam brac wszystko na dystans, nie uda mi sie z tym bedzie kolemy ;) co do podchodzenia po nr dziewczyny, jesli wam nie da to trudno, idzcie dalej nie ta to inna ;) przeciez najwieksi przystojniacy dostaja tez w ten sposob kosza ;) a jesli chodzi o moj problem, to poprostu nie umiem wybadac czy mam u niego szanse, tak jest zamkniety w sobie.

Gość Dziewczyna1220
portale radkowe,to swietna rzecz osobiscie polecam badoo i twoo tam sa najmniejsze ograniczenia platnicze i pamietajcie by byc takimi samymi osobami co przez komunikatory sami sobie ustawiacie poprzeczke, lepiej by druga osoba nie byla potem wami rozczarowana ;) moze poprostu warto by bylo ja uprzedzic,ze jestescie typem niesmhalych osob ;)

Gość kobieta zawsze sobie
tłumaczy NIEŚMIAŁOŚCIĄ faceta który się jej PODOBA a na nią nie LECI. Bo przeciez ona jest taka :classic_cool: że on powinien na nią lecieć a jak tego nie robi a jest przystojny/zaradny/bogaty/etc to MUSI być NIEŚMIAŁY. Polecam więcej mysleć mózgiem a mniej macicą :classic_cool: