Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość blaaaaair

Ból podbrzusza po stosunku ?

Polecane posty

Gość blaaaaair

Witam. Ostatnio po stosunku z moim chlopakiem zaczelo bolec mnie podbrzusze przez kilka minut. Dzisiaj po "robotkach recznych" bylo to samo. Dodam ze miesiaczka spoznia juz mi sie miesiac, nie mam zadnych objawow ciazy procz wzdetego brzucha i wiekszych bolacych piersi przed okresem ( powinnam miec 14.01 ). Czasem pojawiala sie krew po stosunku. Co to moze oznaczac? Nie wiem co sie ze mna dzieje. Prosze o pomoc

lol, spóźnienie okresu miesiąc i krwawienie po stosunku, czemu Ty jeszcze u ginekologa nie byłaś? wybierz sie tam szybko

skąd ty wiesz że 14 stycznia będzie miesiączka??!! Przepraszam ale jesteś nie poważna dziewczyno!Ile ty masz lat?Nie wiesz że z takim czymś idzie się do ginekologa?

Gość blaaaaair
mam 19 lat, dziewczyno ;) PRZYPUSZCZAM ze 14.01 lub jakos w okolicach tego

To ty nie gdybaj sobie tylko do lekarza idź.Nie wiesz kiedy dostaniesz skoro nie było poprzedniej.Jak ty to sobie wyobrażasz?Nie wiadomo co tam w środku się dzieje.

no właśnie, nie rozumiem jak wyznaczasz sobie datę miesiączki skoro nie miałaś poprzedniej w zeszłym miesiącu... co już samo w sobie powinno byc alarmujące, a do tego krwawienie po stosunku, koniecznie lekarz, takie objawy to nic dobrego